Blueberry Skrevet 2. august 2006 #1 Del Skrevet 2. august 2006 Noen som har en oppskrift på en god Bernaisesaus? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 2. august 2006 #2 Del Skrevet 2. august 2006 Jeg synes Nigella Lawson sin enkle bernaise er veldig god. Vanligvis skal man koke en essens av bl.a. eddik, urter og løk først, men jeg synes den er like god uten (og tar mindre tid). Du har 4 eggeplommer i en glassbolle over vannbad. Tilsetter 1/4 ts tørket estragon og 2 ss hvitvinseddik. Så visper du mens du har i 250 g smør i små klumper. Til slutt smaker du til med salt og pepper. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blueberry Skrevet 2. august 2006 Forfatter #3 Del Skrevet 2. august 2006 Mmm...tusen takk Arkana! Du er alltid til å stole på...hehe... Hvor mange rekker denne porsjonen til da? Jeg skal lage til 8. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 2. august 2006 #4 Del Skrevet 2. august 2006 Tja, fire til seks personer, litt avhengig av hvor glade dere er i saus. Kanskje bedre å lage litt for mye enn litt for lite i allefall, særlig hvis dere skal ha gjester. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 2. august 2006 #5 Del Skrevet 2. august 2006 Jeg burde kanskje poengtere at sausen aldri må koke, og visp sausen godt og la smøret smelte mellom hver klatt du har i slik at den ikke skiller seg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tyr Skrevet 2. august 2006 #6 Del Skrevet 2. august 2006 Jeg bruker å smelte smørret på forhånd, Arkana. Ellers bruker jeg samme fremgangsmåte som deg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå