Gjest Shoegal i.i. Skrevet 1. august 2006 #1 Del Skrevet 1. august 2006 Har noen røkte kjøttpølser uten skinn som jeg gjerne skulle laget meg en middag av. I går lagde jeg hjemmelagd potetstappe til, men det gidder jeg ikke lage to dager på rad. Noen som har forslag til festlige eller tradisjonelle retter det går an å bruke røkte kjøttpølser i? På forhånd takk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 1. august 2006 #2 Del Skrevet 1. august 2006 - Pytt i panne: Stek pølse, løk, kokte poteter og paprika i biter sammen. Server med speilegg og rødbeter. - Stek med løk og eple i biter, dryss over karri og litt timian og bland i kremfløte. Hell i en ildfast form og stek i ovnen. - Del i skiver og legg i en ildfast form sammen med kokt makaroni, purreskiver, mais og hakket paprika. Visp sammen 4 egg, 4 dl melk, litt salt og pepper og hell over. Stek ved 225 grader i 30 minutter. - Minestronesuppe: Kok grønnsaker (gulrot, sellerirot, potet, purre, løk og hvitløk) mørt i buljong tilsatt litt tomatpuré og italienske urter. Tilsett pølsebiter og la koke med noen minutter. Rør inn ferdigkokt pasta på slutten. - Legg skiver av potet, tomat og løk i en ildfast form. Krydre med salt og pepper og stek ved 200 grader i ca 35 minutter. Legg på skiver av kjøttpølse og dryss over revet ost, strøkavring og frisk basilikum. Stek videre 10 minutter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shoegal i.i. Skrevet 1. august 2006 #3 Del Skrevet 1. august 2006 Å tusen takk, Arkana! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 1. august 2006 #4 Del Skrevet 1. august 2006 pølsetaco, stek pølsebiter i lag med tacokrydder og server som taco i skjell, lefser eller pitabrød. Ypperlig og kjapphverdagsmat. Pølser med kålørotstuing og kokte poteter. pølser med nykål, og pasta Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fruktfat Skrevet 1. august 2006 #5 Del Skrevet 1. august 2006 i lapskaus (kjøp en pose lapskausgrønnsaker, ha i 4 dl vann og voila! middag til 10 kr) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
villemo69 Skrevet 1. august 2006 #6 Del Skrevet 1. august 2006 Del kjøttpølsene på langs nesten igjennom. Finhakk løk, champignon og paprika og fyll ned i sprekken. Krydre med pepper og grillkrydder og hell over litt olivenolje. Legg en skive tomat over og dryss ost over dette igjen. Inn i stekovnen på 200C i 15 min. Server med potetmos og salat. Kjempedigg!!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Klips Skrevet 1. august 2006 #7 Del Skrevet 1. august 2006 (endret) Eller putt i ertesuppe Det tror jeg er veldig tradisjonelt Endret 1. august 2006 av Klips Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Shoegal Skrevet 1. august 2006 #8 Del Skrevet 1. august 2006 Takk skal dere ha alle sammen! Mange bra oppskrifter, og noen av dem må absolutt prøves ut Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest LilSweetie Skrevet 2. august 2006 #9 Del Skrevet 2. august 2006 Her var det så mye godt at jeg fikk lyst til å kjøpe sånne pølser selv om jeg nesten aldri spiser det Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Malama Skrevet 2. august 2006 #10 Del Skrevet 2. august 2006 Stekt pølse (i biter eller bare dele dem i to på langs) med spaghetti og tomatsaus (eller ketshup om det skal være enkelt) er jo godt. (eller kokte pølser for den del, men pølser uten skinn koker ikke jeg, de steker jeg) Og enkelt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
bubbel Skrevet 2. august 2006 #11 Del Skrevet 2. august 2006 Ha de på pizza er veldig godt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Malama Skrevet 2. august 2006 #12 Del Skrevet 2. august 2006 Ja, det er sant, det glemte jeg. På pizza er det kjempegodt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 2. august 2006 #13 Del Skrevet 2. august 2006 Del de i skiver og fres de i vid kjele med løk, hvitløk, gulrøtter, purre og annet godt (feks maiskolber i tykke skiver) Hell på ett glass tomatsaus som du liker, eller hjemmelaget saus. En liten skvett fløte, melk eller litt creme fraiche. Smak til med en klype sukker. Salt og pepper. Server med salat og pasta!!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 3. august 2006 #14 Del Skrevet 3. august 2006 Du kan steke de og ha de oppi en suppe laget av suppeposer ifra Toro f.eks. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå