Gjest Hedda Gabler Skrevet 1. august 2006 #1 Del Skrevet 1. august 2006 Jeg har kjøpt en indrefilet av okse og glemt å sjekke datoen... Den bør altså brukes snarest, men jeg har ingen ideer. Er ikke spesielt gira på det vi vanligvis gjør - steker i panna og har ovnsbakte poteter og bearnaisesaus til. Noen som har ideer til meg? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tyr Skrevet 1. august 2006 #2 Del Skrevet 1. august 2006 (endret) Om været tillater det, ville jeg prøvd grillen. Så ville funnet tilbake til den -potetsalat-tråden din. En god potetsalat vil kunne erstatte sausen. Dette sammen med salat eller foliedampet grønnsaker. + noe godt i glasset Endret 1. august 2006 av Tyr Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hedda Gabler Skrevet 1. august 2006 #3 Del Skrevet 1. august 2006 Hvordan griller du den, da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tyr Skrevet 1. august 2006 #4 Del Skrevet 1. august 2006 En måte å gjøre det på er å varme den i ovnen til ca 60 grader. ( steiketermometer ) Ta den ut og la den kvile i folie. Kort før tar du siste steiking på grillen, slik at kjøttet får en fin farge. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sarah Salamander :-) Skrevet 1. august 2006 #5 Del Skrevet 1. august 2006 Stek den på panne og så legger du den i en ildfast form i ovnen med et godt stykke Brie over. Bruk grill funksjonen og la osten smelte oppå biffen Det skal vi ha til middag i dag! Perfekt tirsdags middag Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hedda Gabler Skrevet 1. august 2006 #6 Del Skrevet 1. august 2006 (endret) Tyr: For avansert - jeg har ikke fungerende steiketermometer nå. Men jeg har grillvær... Sarah S.: Det høres godt ut, men tviler på om ungene er så begeistret for brie. Men jeg kan jo spare litt av indrefileten til voksenmat en gang. Endret 1. august 2006 av Hedda Gabler Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hilde Skrevet 1. august 2006 #7 Del Skrevet 1. august 2006 Nå på sommeren ville jeg ha laget en salat med den. Stek indrefileten på vanlig måte og la hvile. Skjær i tynntynne skiver, og bland med hjertesalat, ruccula, cherrytomater, avocado, stangselleri og paprika, eller annet du liker. Jeg har laget en slags dressing av stekeskyen (skyen, litt sitronsaft, og litt olje) og hatt over rett før servering. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tyr Skrevet 1. august 2006 #8 Del Skrevet 1. august 2006 Tyr: For avansert - jeg har ikke fungerende steiketermometer nå. Men jeg har grillvær... ← Indrefilet fortjener steiketermometer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 1. august 2006 #9 Del Skrevet 1. august 2006 Du kan grille den hel om du vil, men jeg ville nok delt den i biffer og grillet det. Servert med bakt potet fra grillen, grillede grønnsaker (paprika, løk, etc) og kanskje en lett salat. Hjemmelaget krydder/urtesmør istedet for saus, og kanskje en skive god og skarp ost oppå biffen slik at den smelter litt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MAcy Skrevet 2. august 2006 #10 Del Skrevet 2. august 2006 Jeg liker best å ha gode grønnsaker og bernice eller pepper saus til. Grønnsaker er et must, ikke goddt uten. Men om du synes der er kjedelig. kanskje du kunne kuttet den i strimler og laget biffsnadder?? Steke det i panne i 20-30 min med smør/olje, ha oppi løk, mais, paprika og serveres med båtpoteter og bernice. Nb husk å kryddre med piffi mens du steker kjøttet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
gladidag Skrevet 2. august 2006 #11 Del Skrevet 2. august 2006 IKKE stek biffstrimler i 20-30 minutter!!!! 2-3 minutter er vel mer riktig. Hvid du ikke har teketermometer kan du kjenne på kjøttet med fingrene. Når den er veldig løs og myk er den rå, jo fastere kjøttet blir jo mer stekt. En medium biff er ca like myk som når du trykker på nesetippen din.. eller på "puten" mellom tommel og pekefinger når hånden er lett knyttet. Men tips til tilberedelse; Hva m fajitas med biff? Stek kjøttet fort i godt varm panne, krydre godt med litt hot krydder. stek løk og paprika til. Server med tortillas, salsa, pico de gallo, guacomole, rømme,salat, mais, revet cheddarost..digg. og da kan jo alle velge selv hva de vil fylle tortillaen med. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 3. august 2006 #12 Del Skrevet 3. august 2006 Denne tråden gjorde at jeg fikk lyst på en saftig biff!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 3. august 2006 #13 Del Skrevet 3. august 2006 Noen som har ideer til meg? ← Klart. Be meg!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå