Frk. Stella Skrevet 1. august 2006 #21 Del Skrevet 1. august 2006 Har nok noe med at jeg bruker melk ja... Og ja, jeg bruker selvfølgelig sterk varme når jeg lar grøten koke opp - etter at den er kokt opp skrur jeg varmen ned, og rører godt det siste minuttet eller så hvor grøten står på varmen... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 1. august 2006 #22 Del Skrevet 1. august 2006 Jeg lager også havregrøten med melk, men svir den aldri. Men, selvfølgelig bruker man sterk varme, da svir det meste seg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå