Gå til innhold

Bløtevann til tørket sopp


Gjest Eurydike

Anbefalte innlegg

Vi brukte tørkede traktkantareller til middagen i dag, og har en rest igjen av vannet vi bløtla dem i før bruk (brukte noe av det i sjyen som godgjorde seg i ovnen sammen med kalvesteken, :sikle: men ikke alt.)

Kan vi fryse dette bløtevannet? Eller kan det evt stå i kjøleskapet et par dagers tid, i påvente av en restemiddag?

Endret av piaf
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest gjest1

Ja, du kan fryse det. Bløtevannet er likevel så konentrert at du neppe trenger å koke det mer inn på forhånd. Sopp er godt! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest1

Kommer selvsagt an på hva du lager, men i grytretter og sauser er det ikke nødvendig å bløte traktisene før bruk.

Antar at vannet fint kan fryses, for å svare på sprøsmålet :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...