Gjest piaf Skrevet 30. juli 2006 #1 Del Skrevet 30. juli 2006 (endret) Vi brukte tørkede traktkantareller til middagen i dag, og har en rest igjen av vannet vi bløtla dem i før bruk (brukte noe av det i sjyen som godgjorde seg i ovnen sammen med kalvesteken, men ikke alt.) Kan vi fryse dette bløtevannet? Eller kan det evt stå i kjøleskapet et par dagers tid, i påvente av en restemiddag? Endret 30. juli 2006 av piaf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mee mee Skrevet 30. juli 2006 #2 Del Skrevet 30. juli 2006 du kan koke det litt inn, for å konsetrere det, å deretter fryse det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 30. juli 2006 #3 Del Skrevet 30. juli 2006 Ja, du kan fryse det. Bløtevannet er likevel så konentrert at du neppe trenger å koke det mer inn på forhånd. Sopp er godt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest piaf Skrevet 30. juli 2006 #4 Del Skrevet 30. juli 2006 Tror ikke heller innkoking er nødvendig, nei. Men jeg forsøker frysing. Takk for svar! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 31. juli 2006 #5 Del Skrevet 31. juli 2006 Kommer selvsagt an på hva du lager, men i grytretter og sauser er det ikke nødvendig å bløte traktisene før bruk. Antar at vannet fint kan fryses, for å svare på sprøsmålet Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå