L@dy Skrevet 29. juli 2006 #1 Del Skrevet 29. juli 2006 Planen er å lage hjemmelaget pizza i dag, men så ser jeg at det er veldig lite mel igjen. Men jeg har en "1-2-3 pakke" med Solsikke brød m/rug og tenkte kanskje jeg kan bruke det melet til pizzadeig? Noen som mener det vil gå greitt (altså smake ok) eller vil det bli totalt mislykket? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 29. juli 2006 #2 Del Skrevet 29. juli 2006 Kan ikke se noen grunn til at det ikke skulle gå. Pizzadeig er jo bare brøddeig det også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå