Gå til innhold

For varmt til å piske krem...


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest

arg!!!! Tenkte jeg skulle lage en daimiskake i denne varmen, men få da ikke pisket kremen! Den bare smelter...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Gjest

Det skulle jeg gjort dersom jeg var i besittelse av denslags... Bor på et rom. Tror jeg bare må vente litt. Setter både kremen og bollen i fryseren litt så det blir skikkelig kaldt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest_*Anne*_*

Sett kremen, bollen OG VISPENE i fryseren en ti minutters tid først. Så ordner det seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest
:ler: Du kan til nød tilsette noen smelta plater gelantin. Vil den ikke, så skal den bli stiv liksom. Det blir selvsagt litt mer formasjaktig, men da holder kremen seg oppå i hvert fall!
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Fruktfat
arg!!!! Tenkte jeg skulle lage en daimiskake i denne varmen, men få da ikke pisket kremen! Den bare smelter...

det er så enkelt som at du legger en metallbolle i fryseren før du bruker den, og gjerne fløten også (men bare en veldig kort stund, når den har vært frosset blir den ikke til krem). og husk at kjøkkenet ofte er det varmeste rommet, så pisk krem et annet sted.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I tillegg til å avkjøle bolle, fløte og visp godt før bruk: Sett bollen i "is-kaldt" vann mens du pisker (i.o.m. du ikke har noe kjøli rom å gå til).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...