Gå til innhold

For varmt til å piske krem...


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

arg!!!! Tenkte jeg skulle lage en daimiskake i denne varmen, men få da ikke pisket kremen! Den bare smelter...

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Gå ned i kjelleren eller et annet sted der det er litt kaldere :)

Gjest Gjest
Skrevet

Det skulle jeg gjort dersom jeg var i besittelse av denslags... Bor på et rom. Tror jeg bare må vente litt. Setter både kremen og bollen i fryseren litt så det blir skikkelig kaldt.

Gjest Gjest_*Anne*_*
Skrevet

Sett kremen, bollen OG VISPENE i fryseren en ti minutters tid først. Så ordner det seg.

Gjest Gjest
Skrevet
:ler: Du kan til nød tilsette noen smelta plater gelantin. Vil den ikke, så skal den bli stiv liksom. Det blir selvsagt litt mer formasjaktig, men da holder kremen seg oppå i hvert fall!
Skrevet

Har kanskje noe med hundedagene å gjøre også

Gjest Fruktfat
Skrevet
arg!!!! Tenkte jeg skulle lage en daimiskake i denne varmen, men få da ikke pisket kremen! Den bare smelter...

det er så enkelt som at du legger en metallbolle i fryseren før du bruker den, og gjerne fløten også (men bare en veldig kort stund, når den har vært frosset blir den ikke til krem). og husk at kjøkkenet ofte er det varmeste rommet, så pisk krem et annet sted.

Skrevet

I tillegg til å avkjøle bolle, fløte og visp godt før bruk: Sett bollen i "is-kaldt" vann mens du pisker (i.o.m. du ikke har noe kjøli rom å gå til).

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...