Gjest *Just-Me* Skrevet 26. juli 2006 #1 Del Skrevet 26. juli 2006 Hørt at det beste er å dampe brokkoli for å bevare vitaminene i den. Vi bruker å varme brokkolien i microen.... Blir den dampet da? eller skulle man tro at vitaminene forsvant? Vi tar posen rett fra fryseren stikker hull i og legger den i microen. Eller tar ut det vi trenger (frossne) over på et fat og i microen.... Noen som vet om dete får samme effekt som av å dampe? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest *Just-Me* Skrevet 27. juli 2006 #2 Del Skrevet 27. juli 2006 *dytte* Ingen som vet??? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 28. juli 2006 #3 Del Skrevet 28. juli 2006 Vi tar som regel broccolien + litt vann i en bolle, og tar over plastfolie som vi stikker litt hull i. Så setter vi på ovnen i "noen minutter", kanskje 2-3 på fersk broccoli, 4-5 på frossen. Lykke til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå