Grooo Skrevet 25. juli 2006 #1 Del Skrevet 25. juli 2006 Noen som har forslag til hva jeg skal servere i koldtbordet i dåpen til lille M. 13. august? Til nå har vi følgende på lista: -Karbonader og løk -Potetsalat -Waldorfsalat -Kabaret og remulade -Eggerøre -Loff -Salat Og der stopper det i mitt hode foreløpig... Vi blir 18 personer Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 25. juli 2006 #2 Del Skrevet 25. juli 2006 MASSE tomat og agurk og paprika og oliven og løk og sånt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 25. juli 2006 #3 Del Skrevet 25. juli 2006 -og laks til eggerøren? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 25. juli 2006 #4 Del Skrevet 25. juli 2006 Røkelaks og spekemat? Kald, kokt laks og en frisk agurksalt er også godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 25. juli 2006 #5 Del Skrevet 25. juli 2006 En god pai eller to (kan fint serveres kalde), grillede kyllinglår, forskjellige oster, spekemat, reker... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fantus Skrevet 25. juli 2006 #6 Del Skrevet 25. juli 2006 Spekemat? Eller noe annet kjøttpålegg som roastbiff eller en god skinke? Kokt egg? Pastasalat? Ost og kjeks? Og masse frukt i varmen. Melon og jordbær og sånt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chiquita Skrevet 25. juli 2006 #7 Del Skrevet 25. juli 2006 Vi skal også ha koldtbord i dåpen, og der skal det være Røkt laks med eggerøre gravlaks med sennepssaus reker med majones krepsehaleaspic roastbiff med remulade røkt skinke med surkål spekeskinke, mørr, rødvinsalami med potetsalat kyllingklubber med waldorfsalat varme elgkarbonader med løk og champ. Grønn salat med dressing, brød, smør og dressing Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grooo Skrevet 26. juli 2006 Forfatter #8 Del Skrevet 26. juli 2006 Takk takk folkens Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 26. juli 2006 #9 Del Skrevet 26. juli 2006 Og siden det er sommer og varmt kan det være lurt å legge godt med is rundt maten som kan bli dårlig. Pålegg og fisk blir utrolig fort ødelagt! Du kan kanskje bruke slike isgreie man legger i kjølebagen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest piaf Skrevet 26. juli 2006 #10 Del Skrevet 26. juli 2006 Kokte grønne asparges (kalde) med litt olivenolje, salt og pepper synes jeg er kjempegodt til koldtbord. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå