Gjest Gjest Skrevet 25. juli 2006 #1 Del Skrevet 25. juli 2006 Har mange kokte poteter til overs, og har ikke lyst å bare lage bondeomelett. Hva kan jeg bruke dem til? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gus Skrevet 25. juli 2006 #2 Del Skrevet 25. juli 2006 Pytt i panne. Stekte poteter (som tilbehør til et eller annet). Bruk dem i en suppe eller en grateng. Potetmos. Potetsalat. Potetstuing. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
miss77 Skrevet 25. juli 2006 #3 Del Skrevet 25. juli 2006 Pytt i panne. Stekte poteter (som tilbehør til et eller annet). Bruk dem i en suppe eller en grateng. Potetmos. Potetsalat. Potetstuing. ← Om de fortsatt har skallet på kan du også "gjenbruke" de som nettopp kokte poteter. Ha en liten skje sukker i vannet når du koker dem opp igjen så blir de så gode som nye Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hedda Gabler Skrevet 25. juli 2006 #4 Del Skrevet 25. juli 2006 Del dem grovt og stek dem i godt med olje eller margarin. Dryss over rikelig med grovkvernet pepper, salt og krydder du ellers liker (paprika, hvitløkspulver og løkpulver synes jeg er godt). Dryss over 1 ts sukker like før de er ferdige. Spises alene eller som en del av en pannerett med løk, pølser, grønnsaker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
miow Skrevet 25. juli 2006 #5 Del Skrevet 25. juli 2006 Potetsalat! Har ikke nøyaktig oppskrift, men del dem i terninger og bland med eplebiter, rømme+majones og gressløk. Godt, sjø! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
miss77 Skrevet 25. juli 2006 #6 Del Skrevet 25. juli 2006 Jeg glemte - mos de og bruk de i brøddeigen. Medfører noen ekstra karbohydrater i brødet, men det blir saftig og godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annie Skrevet 27. juli 2006 #7 Del Skrevet 27. juli 2006 Potetlomper. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grooo Skrevet 28. juli 2006 #8 Del Skrevet 28. juli 2006 Jeg glemte - mos de og bruk de i brøddeigen. Medfører noen ekstra karbohydrater i brødet, men det blir saftig og godt. ← Ja, finn en oppskrift på potetbrød, det er knallgodt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå