yvoesp Skrevet 10. juli 2006 #1 Del Skrevet 10. juli 2006 Kan egentlig "alt" av kaker fryses? Sjokoladekaker, hvetedeiger osv Har stor familie og mer enn nok å gjøre før selskapet. Pleier å lage sjokoladekake, kransekake og lefser på forhånd og fryse det ned, men hva annet kan jeg gjøre det med? Risboller: hvor lenge er disse holdbar når de er i kjøleskap/ står kaldt? Ikke for det- om jeg lager de for tidlig før selskapet, så er det to barn og en mann som snikspiser Hva pleier dere å fryse ned for å ha til eks. gjester som plutselig kommer på besøk? Opptiningstid? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 10. juli 2006 #2 Del Skrevet 10. juli 2006 Det meste kan fryses. Nøttebunner og sukkerbrød er jo ypperlig, og så kan du fylle med akkurat det du vil. Gjærbakst er også helt fint å fryse. Risboller holder seg i allefall veldig lenge i kjøleskap. Jeg pleier ikke å ha særlig kaker i fryseren, men det er mest fordi jeg er så glad i å bake at det ikke er noe problem å bake når det trengs og har aldri hatt så store tilstelninger at jeg har trengt å bake på forhånd og fryse. Denne kjempegode sjokoladekaken kan fryses med glasur. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
yvoesp Skrevet 10. juli 2006 Forfatter #3 Del Skrevet 10. juli 2006 Det meste kan fryses. Nøttebunner og sukkerbrød er jo ypperlig, og så kan du fylle med akkurat det du vil. Gjærbakst er også helt fint å fryse. Risboller holder seg i allefall veldig lenge i kjøleskap. Jeg pleier ikke å ha særlig kaker i fryseren, men det er mest fordi jeg er så glad i å bake at det ikke er noe problem å bake når det trengs og har aldri hatt så store tilstelninger at jeg har trengt å bake på forhånd og fryse. Denne kjempegode sjokoladekaken kan fryses med glasur. ← Vet du om sukkerbrød er lettere å dele etter å ha vært i frysen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hedda Gabler Skrevet 11. juli 2006 #4 Del Skrevet 11. juli 2006 Ja, særlig hvis de er ikke er helt opptint ennå. Jeg pleier å bake suksesterte og fryse ned. Den er mettende og like god etter frysing. Pynter den når den har tint opp. Eplekaker og andre formkaker er også greit å fryse. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 18. juli 2006 #5 Del Skrevet 18. juli 2006 iskake alltid en suksess! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
wind-up bird Skrevet 18. juli 2006 #6 Del Skrevet 18. juli 2006 iskake alltid en suksess! ← Ja, daimkake er kjempegodt syns jeg. Nøttebunn med fløteis med daimbiter i oppå! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chiquita Skrevet 18. juli 2006 #7 Del Skrevet 18. juli 2006 Rullekake er kjempefint å fryse Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krista83 Skrevet 18. juli 2006 #8 Del Skrevet 18. juli 2006 Min mor lager alltid ripskake. En slagt iskake.. Har nesten alltid en slik i fryseboksen. Den er kjempegod... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå