Gå til innhold

Fyll til bakt potet


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

Jeg ender alltid opp med å spise det samme fyllet til bakt potet (stort sett urtesmør eller bare rømme). Nå er tiden inne for litt mer avveksling, tror jeg.

Har dere noen oppskrifter å dele?

Gjerne noen med kesam, for det har jeg i kjøleskapet, men også alle andre.

Videoannonse
Annonse
Gjest gjest1
Skrevet

Du kan jo blande i med litt pepper og hvitløk og majones, det er godt!

Skrevet

Vi varierer mellom:

Kjøttsaus og ost (evt. med tacokjøtt og ost)

Skinke i strimler, ost og masse mais.

Urte-/hvitløksmør (gjerne med mais her også)

Skrevet

* en gryterett (f.eks. chili con carne eller vanlig kjøttsaus)

* tacokrydret kjøttdeig med revet ost, løk, mais, salsa og rømme

* stekt bacon og revet ost

* soppstuing

* kremost blandet med litt crème fraîche eller rømme, most blåmuggost og hakkede urter

* kremost blandet med pesto

* yoghurt naturell blandet med hakkede urter, finhakket chili og revet limeskall

* hermetisk tunfisk blandet med majones, mais og evt revet ost

* salsa og rømme

* reker

Du kan selvsagt bruke kesam istedet for rømme, majones, yoghurt o.l. hvis du ønsker det.

Gjest Gjesta
Skrevet

Vi hadde eggesalat til bakt potet i går, og det var godt og proteinrikt or oss veggiser:

Hardkok egg, hakk i biter, bland med litt majones og salt, et voila! ferdig.

Skrevet

Vi hadde stekte baconbiter, mais, rømme og meierismør i går. Det var veldig godt.

Skrevet

Jeg serverer ofte bakt potet når jeg har venninner på besøk. :)

Da serverer jeg tilbehør i små skåler, så hver enkelt kan ta det en har lyst på.

Eks. kokt skinke, purre, sopp, mais, ost, kryddersmør, crem fresh/kesam etc.

Gjest Fruktfat
Skrevet

sambo blander tunfisk, majones og mais, med grovkvernet pepper på toppen. NAM!

Gjest Gjest
Skrevet

Mykstekt løk og sprøstekt bacon!

Skrevet

Jeg bruker mye kesam og tilsetter urter og hvitløk for å få smak.

Press f.eks. en fedd hvitløk, finhakk gressløk, persille, karse (hva du liker) og smak til med salt og pepper. Du kan godt bruke urtesalt. Ellers er jeg glad i litt paprikapulver. Finhakket vårløk, rødløk eller annen løk smaker også bra.

Kanskje kan du prøve å tilsette pesto?

Har også planer om å prøve med soltørket tomat, men så langt har jeg ikke gjort det.

Skrevet

Jeg pleier å bruke stekt løk, bacon og champignon, og tar mais og hvitløkssmør/kryddersmør på toppen. KNALL!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...