Gå til innhold

holdbarhet på veldig grove brød


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

baker brød selv, a la ingers rugbrød, med grovt rugmel og sammalt hvete grov. oppbevarer de i kjøleskap, og etter 2 uker ser de like fin ut. (spiser ikke så mye brød) fryser jo ned selvfølgelig.

hvor lenge holder de seg i kjøleskap?

Videoannonse
Annonse
Gjest gjest1
Skrevet (endret)

Når jeg er alene går det kun brød til frokost, da fryser jeg brødet ned i skiver og tar ut det jeg trenger og tiner skivene i brødristeren, har en med tinefunksjon.

Er ikke et svar på sprøsmålet ditt, mer et tips.

Endret av pulverheksa
Skrevet

Jeg trodde brød surner av å ligge i kjøleskap.....

Skrevet

Jeg lager Ingers rugbrød jeg også, deler de i to og oppbevarer et halvt brød av gangen i kjøleskapet. (Blir anbefalt av på Ingers side!) Jeg spiser frokost og lager matpakke (2 skiver) og tar gjerne 1 skive til kvelds så brødet mitt ligger ikke mange dagene...;)

Mulig det holder seg i 2 uker, men jeg klarer ikke spise brød som har holdt seg så lenge...

gammel (u)vane...;)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...