Gå til innhold

Oppskrift på kokosmakroner


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det noen som har en god og enkel oppskrift på kokosmakroner de vil dele med meg?

Skrevet

Husker jeg ikke veldig feil nå, tror jeg du finner en enkel og gre én utenpå kokospakka......

Skrevet

KOKOSMAKRONER

4 eggehviter

2 dl sukker

4 dl kokosmasse

Visp eggehvitene lett sammen i en kjele

Tilsett sukker og kokos

Sett kjelen over svak varme, og rør massen til den blir blank og seig

(ikke kok den da dere.......)

Settes i små topper på en stekeplate (smurt el. med bakepapir)

Stekes gylne - 180 grader - ca 12 min - midterste ribbe.

Kakene skal være sprø utenpå - og seige inni!

NAM NAM

Disse bakte jeg på 20 min i går kveld - ca 50 stk - og de ble helt "himmelsk" gode ...........

Hilsen Ingrid E. Hovig! :ler:

Gjest Brunhilde
Skrevet

Dette er den oppskriften jeg har landet på etter å ha prøvd flere, litt arbeid er det, men vel verd strevet. Det blir ca 50 stk.

3 eggehviter

300 gr melis

300 gr kokos

Visp eggehvitene halvstive, sikt over melisen og visp videre over damp til massen blir som en krem. Visp til blandingen er avkjølt. Blad kokosmassen forsiktig i. Settes i små topper (med 2 teskjeer) på bakepapir og LA STÅ 2 TIMER før steking. Stek ved 160 grader i 15-20 minutter. (Hvis du liker det, kan du pensle undersiden med smeltet sjokolade når de er kalde).

Gjest LoisLane
Skrevet

Oppskriften bak på kokospakkene en får kjøpt på Rema er skikkelig god. Har allerede spist opp første ladning!

Den oppskrifta er med eggeplommene i tillegg til hvitene, men de blir seige og gode for det.

Tror jeg må ned i kakeboksen en tur, jeg...

Skrevet
Oppskriften bak på kokospakkene en får kjøpt på Rema er skikkelig god. Har allerede spist opp første ladning!

Den oppskrifta er med eggeplommene i tillegg til hvitene, men de blir seige og gode for det.

Tror jeg må ned i kakeboksen en tur, jeg...

Jeg prøvde den oppskriften i går, men kakene ble helt paddeflate... Hva i alle dager gjorde jeg galt tro?

Gjest LoisLane
Skrevet

Huff, da! Pisk eggehvitene sikkelig stive før du har i sukker eller melis.

Skrevet

Jeg laget i går kveld en helt annet oppskrift og de ble kjempegode.

Den stod bakpå en pakke jeg kjøpte på OBS, og dette er oppskriften:

200 gr sukker

250 gr kokosmasse

4 eggehviter

Alt skulle i en kjele på svak varme, der man rørte grundig til massen ble lunken. Så stekte jeg de i ovnen på vanlig måte. De ble vanvittig gode, og akkurat sånn kokosmakroner skal være!

Skrevet

Jeg lager også kokosmakroner med kun sukker, eggehvite og kokos som varmes opp i kjele. Disse blir seige og gode.

Jeg oppbevarer alltid mine i fryseren for da holder de seg seige hele tiden.

Skrevet

Vet du hvor lenge de holder seg om de ikke fryses?

Skrevet

Jeg pleier å bake de 1-2 uker før jul og de holder iallfall til i begynnelsen av januar. Kakene blir nemlig ikke så gamle hos oss :D

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...