Gjest Gjest Skrevet 9. november 2007 #21 Del Skrevet 9. november 2007 Kitch'n selger Belgisk vaffeljern til 399,- nå Jupp og det var super godt også, vi brukte dog bare den vanelig norska vaffelrøra, for vi var for nysjerrige til å vente til vi fant ei skikkelig oppskrift men det var veldig godt, det er noe med at de blir sprøere inni det jernet som gjør at det ble bedre enn vanelge vaffler. Nå gleder jeg meg til å teste ei skikkelig oppskrift til helga. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Marillia Skrevet 9. november 2007 #22 Del Skrevet 9. november 2007 Er Begiske vafler og Goffre (har sett flere skrivemåter) det samme? Tykke, rektangulære vafler som servers varme med sukker og is oppå? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Joanna_* Skrevet 9. november 2007 #23 Del Skrevet 9. november 2007 Er Begiske vafler og Goffre (har sett flere skrivemåter) det samme? Tykke, rektangulære vafler som servers varme med sukker og is oppå? Gofre er vel det spanske navnet tror jeg, har spist deilige, belgiske vafler i Spania, og der het det Gofre. Nam nam! :rødme: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vaffel monster Skrevet 20. juni 2008 #24 Del Skrevet 20. juni 2008 Hva er forskjellen på disse og "vanlige" vafler? Har noen en oppskrift som de vil dele? De belgiske vaflene har mere sukker. Og er mere som en deig enn en røre Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Lone_* Skrevet 21. juni 2008 #25 Del Skrevet 21. juni 2008 Å belgiske afler er bare så godt. Har kun spist det i Belgia, der de står på gata i bode å selger de rykende ferske. De er kjempeklissete, men utrolig gode. Tror de har endl honnig i de, for hele utsiden av vafelen er sånn. Noen som vet om det går ann å lage belgiske vafler som lav karbo? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 30. juni 2008 #26 Del Skrevet 30. juni 2008 Det er sukker som er utenpå de belgiske valfene og tradisjonelt serveres de plain uten is, krem eller hva nå enn en måtte få i Norge. Det er SVÆRT mye kalorier i belgiske vafler, så om de har lite eller mye karbohydrater spiller vel ingen rolle. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Dessert Diggeren Skrevet 6. september 2008 #27 Del Skrevet 6. september 2008 hei Prøver den tyske oppskriften jeg! Tips: hvis jeg skal si et tips til dere andre så er det jeg har prøvd oppskrift med gjær i å da blir de rett og slett kjempe vonde! de smaker bare av gjær... hold dere til oppskriftene uten gjær... klem meg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest annetitta Skrevet 7. oktober 2008 #28 Del Skrevet 7. oktober 2008 kjøpte sånn jern på coop jeg. på en litten en på lande Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Mej_* Skrevet 30. januar 2009 #29 Del Skrevet 30. januar 2009 Takk for oppskrift! Men hva slags jern er det man bruker da? Er det å få tak i her i Norge? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mamma1 Skrevet 30. januar 2009 #30 Del Skrevet 30. januar 2009 Mmmm, de er nydelige. De har på jernia her:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
venus_ Skrevet 30. januar 2009 #31 Del Skrevet 30. januar 2009 Å belgiske afler er bare så godt. Har kun spist det i Belgia, der de står på gata i bode å selger de rykende ferske. De er kjempeklissete, men utrolig gode. Tror de har endl honnig i de, for hele utsiden av vafelen er sånn. Noen som vet om det går ann å lage belgiske vafler som lav karbo? På Youngstorget er det en bod med ferske belgiske vafler Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Linda_* Skrevet 18. juni 2009 #32 Del Skrevet 18. juni 2009 *noterer* (Til nå har jeg pleid å kjøpe frosne belgiske vafler. De duger når man varmer de, men kan jo ikke sammenlignes med ferske nystekte...) Har du en god oppskrift som du vil dele. Har prøvd flere men ikke funnet en god en enda. mvh Linda Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 18. juni 2009 #33 Del Skrevet 18. juni 2009 Det er jo helt utrolig hvordan denne tråden kommer opp igjen med jevne mellomrom. :klø: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hjelp Skrevet 22. juni 2009 #34 Del Skrevet 22. juni 2009 hei Prøver den tyske oppskriften jeg! Tips: hvis jeg skal si et tips til dere andre så er det jeg har prøvd oppskrift med gjær i å da blir de rett og slett kjempe vonde! de smaker bare av gjær... hold dere til oppskriftene uten gjær... klem meg Skulle gjerne ha hatt en oppskrift til belgiske vafler uten gjær... Kunne du ha gitt meg den? Vanskelig å søke opp en UTEN gjær... Alt kommer opp, men de er med gjær... HJELP? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 27. juni 2009 #35 Del Skrevet 27. juni 2009 Jeg har en paninimaskin (altså en smørbrørdgrill uten de irriterende små firkantene men heller "griller"), hvor jeg kan bytte ut grillene med belgiske vaffeljern. http://www.princess.nl/en/products/600/605...amp;_Grill.html Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wargas Skrevet 28. juni 2009 #36 Del Skrevet 28. juni 2009 Er dette de samme som man får kjøpt på 7-Eleven? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
hysteria Skrevet 31. mai 2010 #37 Del Skrevet 31. mai 2010 Hvilken gjær bruker dere? Søt, fersk gjær? Jeg brukte sånn blå, fersk gjær, ikke søt..og da smakte vaflene veldig gjær! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå