Latee Skrevet 26. april 2006 #1 Del Skrevet 26. april 2006 Har en oppskrift på pai der det står en skal bruke brunt sukker, men fant ikke det i butikken.. Vil det være ok å bruke rørsukker? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Belit Skrevet 26. april 2006 #2 Del Skrevet 26. april 2006 Det er ikke akkurat det samme, men kan i de fleste sammenhenger brukes om hverandre. Hvis du da ikke bruker sånt hardt, kornete Demerarasukker isteden for brunt sukker - det blir som regel ikke så bra pga den forskjellige konsistensen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
T.S Skrevet 26. april 2006 #3 Del Skrevet 26. april 2006 Og brunt sukker er ofte farget, hvitt sukker.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Latee Skrevet 26. april 2006 Forfatter #4 Del Skrevet 26. april 2006 Hmm.. mulig å bruke hvitt istedet for brunt sukker da? Og hvor kjøper man egentlig brunt sukker? Finner det ikke noen steder... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
T.S Skrevet 26. april 2006 #5 Del Skrevet 26. april 2006 Hmm.. mulig å bruke hvitt istedet for brunt sukker da? Og hvor kjøper man egentlig brunt sukker? Finner det ikke noen steder... ← Du finner det i så godt som alle butikker Iallefall Mega og Meny vet jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 26. april 2006 #6 Del Skrevet 26. april 2006 Hmm.. mulig å bruke hvitt istedet for brunt sukker da? Og hvor kjøper man egentlig brunt sukker? Finner det ikke noen steder... ← Finner du det ikke?? Tror jeg har sett det "overalt" jeg. Sist på Kiwi. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Latee Skrevet 26. april 2006 Forfatter #7 Del Skrevet 26. april 2006 Det er ikke akkurat det samme, men kan i de fleste sammenhenger brukes om hverandre. Hvis du da ikke bruker sånt hardt, kornete Demerarasukker isteden for brunt sukker - det blir som regel ikke så bra pga den forskjellige konsistensen. ← Var visst demerarasukker ja... sukk.. Går an å bruke hvitt sukker da? Blir det stor forskjell? Mye forkjell på smaken? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 26. april 2006 #8 Del Skrevet 26. april 2006 Var visst demerarasukker ja... sukk.. Går an å bruke hvitt sukker da? Blir det stor forskjell? Mye forkjell på smaken? Ja, det stor forskjell på smaken. Du bør ikke bruke vanlig sukker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå