Latee Skrevet 26. april 2006 #1 Del Skrevet 26. april 2006 Har en oppskrift på pai der det står en skal bruke brunt sukker, men fant ikke det i butikken.. Vil det være ok å bruke rørsukker? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/193075-r%C3%B8rsukker-brunt-sukker/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Belit Skrevet 26. april 2006 #2 Del Skrevet 26. april 2006 Det er ikke akkurat det samme, men kan i de fleste sammenhenger brukes om hverandre. Hvis du da ikke bruker sånt hardt, kornete Demerarasukker isteden for brunt sukker - det blir som regel ikke så bra pga den forskjellige konsistensen. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/193075-r%C3%B8rsukker-brunt-sukker/#findComment-3174352 Del på andre sider Flere delingsvalg…
T.S Skrevet 26. april 2006 #3 Del Skrevet 26. april 2006 Og brunt sukker er ofte farget, hvitt sukker.... Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/193075-r%C3%B8rsukker-brunt-sukker/#findComment-3174369 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Latee Skrevet 26. april 2006 Forfatter #4 Del Skrevet 26. april 2006 Hmm.. mulig å bruke hvitt istedet for brunt sukker da? Og hvor kjøper man egentlig brunt sukker? Finner det ikke noen steder... Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/193075-r%C3%B8rsukker-brunt-sukker/#findComment-3174386 Del på andre sider Flere delingsvalg…
T.S Skrevet 26. april 2006 #5 Del Skrevet 26. april 2006 Hmm.. mulig å bruke hvitt istedet for brunt sukker da? Og hvor kjøper man egentlig brunt sukker? Finner det ikke noen steder... ← Du finner det i så godt som alle butikker Iallefall Mega og Meny vet jeg. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/193075-r%C3%B8rsukker-brunt-sukker/#findComment-3174393 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 26. april 2006 #6 Del Skrevet 26. april 2006 Hmm.. mulig å bruke hvitt istedet for brunt sukker da? Og hvor kjøper man egentlig brunt sukker? Finner det ikke noen steder... ← Finner du det ikke?? Tror jeg har sett det "overalt" jeg. Sist på Kiwi. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/193075-r%C3%B8rsukker-brunt-sukker/#findComment-3174412 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Latee Skrevet 26. april 2006 Forfatter #7 Del Skrevet 26. april 2006 Det er ikke akkurat det samme, men kan i de fleste sammenhenger brukes om hverandre. Hvis du da ikke bruker sånt hardt, kornete Demerarasukker isteden for brunt sukker - det blir som regel ikke så bra pga den forskjellige konsistensen. ← Var visst demerarasukker ja... sukk.. Går an å bruke hvitt sukker da? Blir det stor forskjell? Mye forkjell på smaken? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/193075-r%C3%B8rsukker-brunt-sukker/#findComment-3174522 Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 26. april 2006 #8 Del Skrevet 26. april 2006 Var visst demerarasukker ja... sukk.. Går an å bruke hvitt sukker da? Blir det stor forskjell? Mye forkjell på smaken? Ja, det stor forskjell på smaken. Du bør ikke bruke vanlig sukker. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/193075-r%C3%B8rsukker-brunt-sukker/#findComment-3174774 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå