Gå til innhold

Kake med sjokoladeganache i fryseren


Kvist

Anbefalte innlegg

Som tittelen sier har jeg altså en sjokoladekake fyllt med sjokoladeganache i fryseren, den er også delvis dekket med kremen. Tenkte å ta den opp av fryseren og ha på mer sjokoladeganache utenpå, samt å pynte den. Skal serveres i bryllup på lørdag. Når bør jeg ta den opp og hvor tint bør den være før jeg har på mer sjokolade? Kaka er 28 cm i diameter og består av to kaker hver delt i tre lag stablet oppå hverandre, altså totalt seks lag kake med krem i mellom. Den er høy! Vi tro den trenger litt tinetid... Tine i kjøleskap, kjeller (ca 12 grader) eller romtemperatur?

Og skriver jeg sjokoladeganache riktig? Mener sjokoladekrem laget av masse 70% sjokolade som er kokt sammen med kremfløte til det blir deilig glatt, tykt og vanvittig godt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ingen som vet?

Jaja, tar den opp fra fryseren i morra jeg og setter den i kjøleskap for å tine. Så får vi se om den er tint til fredag morgen, da tar jeg i såfall på glasur og pynt da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...