Gå til innhold

Kake med sjokoladeganache i fryseren


Anbefalte innlegg

Skrevet

Som tittelen sier har jeg altså en sjokoladekake fyllt med sjokoladeganache i fryseren, den er også delvis dekket med kremen. Tenkte å ta den opp av fryseren og ha på mer sjokoladeganache utenpå, samt å pynte den. Skal serveres i bryllup på lørdag. Når bør jeg ta den opp og hvor tint bør den være før jeg har på mer sjokolade? Kaka er 28 cm i diameter og består av to kaker hver delt i tre lag stablet oppå hverandre, altså totalt seks lag kake med krem i mellom. Den er høy! Vi tro den trenger litt tinetid... Tine i kjøleskap, kjeller (ca 12 grader) eller romtemperatur?

Og skriver jeg sjokoladeganache riktig? Mener sjokoladekrem laget av masse 70% sjokolade som er kokt sammen med kremfløte til det blir deilig glatt, tykt og vanvittig godt.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ingen som vet?

Jaja, tar den opp fra fryseren i morra jeg og setter den i kjøleskap for å tine. Så får vi se om den er tint til fredag morgen, da tar jeg i såfall på glasur og pynt da.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...