Gå til innhold

Spekemat


Gjest besøk

Anbefalte innlegg

Gjest besøk

hva er tilbehøret til spekemat?

og hvilke kjøttprodukter bør man ha på fatet for at det skal være "riktig"

Takk for svar!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Gjesta

Serranoskinke, parmaskinke, fenalår, salami, trønderfår, pepperonipølse, eggerøre, laks, gressløk, melon, godt brød og godt smør, øl, vin, vann,

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Virvel

Eggerøre, potetstuing, flatbrød, tomat og agurk. Selve spekematen varierer fra gang til gang her hos oss, men vi har ofte spekeskinke, fenalår og diverse spekepølser.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Very Victoria

Hjemmelaget potetsalat med frisk dill og skikkelig godt brød, choritzopølse, serrano- og parmaskinke hører også med, og melonskiver. Ellers støtter jeg alle de andre forslagene. Og husk fersk gressløk i eggerøren.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...