Gjest besøk Skrevet 23. april 2006 #1 Del Skrevet 23. april 2006 hva er tilbehøret til spekemat? og hvilke kjøttprodukter bør man ha på fatet for at det skal være "riktig" Takk for svar! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 23. april 2006 #2 Del Skrevet 23. april 2006 Serranoskinke, parmaskinke, fenalår, salami, trønderfår, pepperonipølse, eggerøre, laks, gressløk, melon, godt brød og godt smør, øl, vin, vann, Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 23. april 2006 #3 Del Skrevet 23. april 2006 ... jordbær og lettrømme! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest vimse Skrevet 23. april 2006 #4 Del Skrevet 23. april 2006 Flatbrød Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Veronal Skrevet 23. april 2006 #5 Del Skrevet 23. april 2006 Potetsalat Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 23. april 2006 #6 Del Skrevet 23. april 2006 vanlif grønn salat Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
moka Skrevet 23. april 2006 #7 Del Skrevet 23. april 2006 spekeskinke. for det er vel noe annet enn de skinkene ovenfor?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Virvel Skrevet 23. april 2006 #8 Del Skrevet 23. april 2006 Eggerøre, potetstuing, flatbrød, tomat og agurk. Selve spekematen varierer fra gang til gang her hos oss, men vi har ofte spekeskinke, fenalår og diverse spekepølser. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Very Victoria Skrevet 23. april 2006 #9 Del Skrevet 23. april 2006 Hjemmelaget potetsalat med frisk dill og skikkelig godt brød, choritzopølse, serrano- og parmaskinke hører også med, og melonskiver. Ellers støtter jeg alle de andre forslagene. Og husk fersk gressløk i eggerøren. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ugla Skrevet 27. april 2006 #10 Del Skrevet 27. april 2006 Rømmegrøt (ev. med rød saft)! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Impala Skrevet 27. april 2006 #11 Del Skrevet 27. april 2006 Også er det veldig godt med fersk asparges til, som er såvidt kokt og med litt smør og pepper på Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå