Gå til innhold

Spekemat


Anbefalte innlegg

Gjest besøk
Skrevet

hva er tilbehøret til spekemat?

og hvilke kjøttprodukter bør man ha på fatet for at det skal være "riktig"

Takk for svar!

Videoannonse
Annonse
Gjest Gjesta
Skrevet

Serranoskinke, parmaskinke, fenalår, salami, trønderfår, pepperonipølse, eggerøre, laks, gressløk, melon, godt brød og godt smør, øl, vin, vann,

Skrevet

spekeskinke. for det er vel noe annet enn de skinkene ovenfor?? :sjenert:

Gjest Virvel
Skrevet

Eggerøre, potetstuing, flatbrød, tomat og agurk. Selve spekematen varierer fra gang til gang her hos oss, men vi har ofte spekeskinke, fenalår og diverse spekepølser.

Gjest Very Victoria
Skrevet

Hjemmelaget potetsalat med frisk dill og skikkelig godt brød, choritzopølse, serrano- og parmaskinke hører også med, og melonskiver. Ellers støtter jeg alle de andre forslagene. Og husk fersk gressløk i eggerøren.

Skrevet

Også er det veldig godt med fersk asparges til, som er såvidt kokt og med litt smør og pepper på :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...