Gjest besøk Skrevet 23. april 2006 #1 Skrevet 23. april 2006 hva er tilbehøret til spekemat? og hvilke kjøttprodukter bør man ha på fatet for at det skal være "riktig" Takk for svar!
Gjest Gjesta Skrevet 23. april 2006 #2 Skrevet 23. april 2006 Serranoskinke, parmaskinke, fenalår, salami, trønderfår, pepperonipølse, eggerøre, laks, gressløk, melon, godt brød og godt smør, øl, vin, vann,
moka Skrevet 23. april 2006 #7 Skrevet 23. april 2006 spekeskinke. for det er vel noe annet enn de skinkene ovenfor??
Gjest Virvel Skrevet 23. april 2006 #8 Skrevet 23. april 2006 Eggerøre, potetstuing, flatbrød, tomat og agurk. Selve spekematen varierer fra gang til gang her hos oss, men vi har ofte spekeskinke, fenalår og diverse spekepølser.
Gjest Very Victoria Skrevet 23. april 2006 #9 Skrevet 23. april 2006 Hjemmelaget potetsalat med frisk dill og skikkelig godt brød, choritzopølse, serrano- og parmaskinke hører også med, og melonskiver. Ellers støtter jeg alle de andre forslagene. Og husk fersk gressløk i eggerøren.
Impala Skrevet 27. april 2006 #11 Skrevet 27. april 2006 Også er det veldig godt med fersk asparges til, som er såvidt kokt og med litt smør og pepper på
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå