Gå til innhold

Jenteligaen


Gjest Gjest for øyeblikket

Anbefalte innlegg

Gjest Gjesta
Det er merkelig hvilken kraft enkelte kan ha over ens følelser. Men prøv å glemme hele fyren. Fortell han at du har noe annet på gang og at du ikke vi ha noen fler meldinger fra han. Slett nummeret hans, og skulle han sende fler meldinger så ikke svar på de og slett de med en gang. Gjerne usett om du klarer det. :klem:

mm, nettopp!

Hvordan FEIL person får den makten over en, den som ikke fortjener det eller er trygt å gi den makten til :tristbla:

godt å få luftet det, det hjelper litt det.

ja, jeg verken KAN eller VIL gå gjennom dette igjen.

Men dessverre så var det vanskelig når han satte så veldig spor.

Det var det jeg mente tidligere i tråden, at det å møte Dansken og oppleve de følelsene, det var SÅ uventet!! trodde virkelig ikke det var mulig nå og på lange tider fremover..

Nå fikk jeg ihvertfall lyst til å høre fra Dansken.. :sur::hjerte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Uæh!!! Har ikke vært innom på lenge! Har hatt så mye dill og styre med. Vet ikke om dere fikk med dere hjertesukket jeg slengte ut i "hus, hage og hobby"-forumet i går... Argh. I tillegg til småting jeg absolutt burde hatt med i eksamen men som jeg ikke kom på å ha med der og da. Jaja. Det var verre i går. I dag har jeg derimot hatt det kjempefint. Har nettopp hatt besøk av 3 venninner, og jeg bakte muffins fra bunnen av. Må bare bli bra! Så nå sitter jeg bare her og venter til i morgen. Har ikke så store planer akkurat, men må liksom ha på bunaden likevel da.

Håper det går bra med dere ellers! Sjarmtroll, prøv å ikke la han fyren her hindre deg i å være glad. Han er ikke verdt det. Gled deg over dansken heller du. Mye kjekkere det. Men vi er her vi i alle tilfeller!

Ønsker hele gjengen en kjempefin dag i morgen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjesta

takk for det :klem:

Skal prøve å la være, det er ikke noe jeg heller ønsker selv..

Men det er ikke lett.

Så godt å se deg her igjen da :) leste ikke innlegget ditt jeg, men nå må jeg finne det frem i morgen og lese selvfølgelig :ler:

Så koselig med besøk av venninnene dine da :-D det er alltid kos, det er det!

Det med eksamen er så typisk. Men desto flere dager det går desto mindre tenker du på det, det gikk sikkert kjempe bra :)

Godt å ha dere her :klem:

Og jeg må si det samme; kos dere så mye dere bare kan i morgen jenter! :blomst:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tja, hva skal jeg si da? Hmm. Jo, jeg har fått ny motivasjon til å komme tilbake til treningsstudio, det er nemlig en meget kjekk ung herremann der. Morsomt at det virker som han husker meg, selvom jeg ikke har vært der så veldig mye. :)

Mvh Yvonne :heiajente:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjesta

åååå :hjerte: så gøy!!

Håper du starter en hyggelig flørt utover våren nå da ;)

du må holde oss oppdaterte da, her inne liker man søte og romantiske historier :ler:

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, ja, hvis det blir noe mer så. :ler: Jeg kommer vel til å oppdatere for hva enn det nå skulle være uansett tror jeg. :sjenert:

Mvh Yvonne :heiajente:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

GRATULERER MED DAGEN ALLE SAMMEN!! :flagg::flagg:

Litt sent, men vel ment.

I går var bare stresset med siste liten shopping (igjen) og sånne dumme ting. Måtte kjøpe ny jakke til jenta mi, men hun frøs i dag likevel. Grisekaldt var det. :ler: Selv måtte jeg til slutt finne en gammel topp i skapet og ha på meg. De har jo ikke klær i butikkene lenger. Den var selfølelig alt for tynn i dag.

Ungene ville hjem med engang etter barnetoget og vi slapp å dra på tivoli. :sjarmor: De frøs jo sånn stakkars. Også fikk jeg tatt på meg gummistøvlene og tykk regnjakke og gjødslet plena. Så regnet var da godt for noe. Det var deilig å komme hjem og fyre på peisen og se på TV!

(Også må jeg bare nevne at min 16 mai sjokoladekake ble revet bort i løpet av noen minutter i barnehagen. :sjarmor: Fortalte jeg at den hadde en matchvekt på 2,1kg!?

:ler: )

Sjarmtroll: Ikke kast bort tid med å tenke på en teit fyr som sender teite tekstmeldinger! Han er ikke verdt det. Nå er nok Dansken tilbake på msn med bilde straks! :troest:

Håper alle jentene får en fin kveld!! :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer med dagen! Har nettopp kommet hjem fra byen, har vært og sett på barnetoget. Etterpå spiste vi 17. mailunsj og jeg er så mett fordi det var en slik stor buffét hvor man kunne spise så mye man ville. ;)

Mvh Yvonne :heiajente:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest lilletroll

Hei alle sammen :)

Jobber i dag og jeg, da :forvirret: Men jeg fikk da sprunget en runde i et barnetog først ;) Bare stress!! Neste år tar jeg fri!!

Sjarmtroll: Ikke la dumme tidligere elskere "get to you"!!! Fint du fortalte det til oss her, så kan vi hjelpe deg med å få tankene over på andre ting.....menn av utenlandsk opprinnelse for eksempel... :sjarmor:

Sett noe til bilde fra kjekken ennå, eller? Vi må bare huske at for en danske er 17. mai som en hvilken som helst annen dag, så han er sikkert på jobb eller skole eller hva det nå er han bedriver tiden sin med der nede...men plutselig vips så ligger det et bilde i innboksen din :-D Kanskje han ikke hadde liggende noe han syntes var bra nok, så han jobber med saken :Nikke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann! Gratulerer med dagen til gjengen! I dag var jeg oppe og såg på barnetoget. Kjempemorsomt, er jo egentlig bare en saueflokk :) og så har jeg funnet ut at jeg er blitt så gammel at jeg kjenner flere lærere enn skolebarn i toget... Jaja. Begynner tydeligvis å dra på årene... hehe, ikke så gale enda altså ;) Etter barnetoget var jeg så kald på føttene at jeg fant ut at jeg likegodt kunne gå hjem igjen. Så jeg og sambo og en kompis satt hjemme og spiste pølser. Bunaden var av igjen i 2tiden. Likegreit. Begynte å pøsregne like etterpå. Litt dumt også, er så glad i bunaden min, men ingen vits å ha den på når jeg bare sitter hjemme likevel... Gikk på besøk til noen venner etterp, spilte Buzz på storskjerm. Artig, hehe!

Håper dere har hatt det kjekt i dag, du imponerer Lilletroll! Gjødsle en 17.mai liksom! :overrasket:

Håper du får bilde av dansken snart sjarmtroll!

Endret av Ginen
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Gjesta

Hei alle sammen og gratulerer med dagen :flagg:

Nå har det roet seg, dagen blir ganske lang så man kjenner man blir litt daff og trøtt. Kaldt var det ja! synd med været.

Men, dagen gikk den og nå var det deilig å bare krype opp i sofaen med pc'en :ler:

Nei, jeg har ikke fått bilde/mail av ham enda..jeg sendte den bare i går, greit nok det. Men kjenner jo jeg blir litt skuffet over å ikke ha fått svar enda..

Jeg har heller ikke chattet med ham på msn.

Klart man tenker, at han kanskje ikke er så interessert.... :tristbla: jeg vet jo så lite pr nå! :forvirret:

Alt jeg kan forholde meg til er at han har vært veldig "på" når vi har chattet, er alltid den som sier at vi må snakkes mer en annen dag, sist spurte han jo om en del ting og. I tillegg vet jeg jo ikke hvor ofte han egentlig er ved pc'en til vanlig.

Og sett fra hans vinkel, en MANNS vinkel :ler: så kan det være mer sånn: "kult, ja hun syns jeg var pen, dette var gøy, nå har jeg sagt vi skal ses til høsten og at vi skal holde kontakten inntil da, at vi skal snakkes senere" etc. og dermed teller ikke han dager mellom slik jeg gjør :forvirret:

Hva tror dere? er det mer sannsynlig at han tenker sånn?

Så sitter jeg og tenker det verste, at jeg kanskje IKKE hører noe igjen..aner ikke hvor jeg får det fra, men særlig gøy er ikke tanken :tristbla:

JENTELIGAEN - hva tror dere, trenger input :ler:

Han andre ja.. :forvirret:

Det er først nå som sagt, og det med Dansken hjalp veldig!! at jeg bare kjente at jeg var kommet så mye lengre, at jeg kunne falle for noen andre igjen.

Men han tror nok jeg er like svak for ham enda, er en liten smule arrogant for å si det sånn.

Tenk om jeg kunne slengt til ham at jeg har kapret den Kjekkeste dansken og at det er alt som opptar meg om dagen :ler:

Og tenk hadde det enda være sant pr nå, at jeg hadde fått Dansken..

JA, det er drømmen det - innrømmer det :sjenert::ler:

Argh - vil høre noe fra ham.

Håper dere koste dere masse i dag og at dere er klare for hverdagene igjen, så dere kan henge her :ler:

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei LIGA!

I'm back from the 17 mai feiring. Her var det faktisk ikke så ille vær i dag. Det småyret litt, men ikke nok til å bli våt, og bunaden var akkurat passe antrekk i dag. Det var ca 12 grader og vindstille, så det kunne absolutt vært verre.

Prinsessa fikk gå med skolekorpset, enda hun ikke har begynt enda. Hun fikk bære maskoten, en dukke kledd med uniform. Og gjett om det var ei som var stolt da hun kom nedover hovedgata i uniform, med bæresele og maskot! En "litt" stolt mor som så på da ja!! :)

Sambo var ikke med på skolen etter barnetoget, han er plaget av pollen og hadde sovet 3 timer i natt, lot han være hjemme og slappe av og gjøre det han ville. Ikke hadde vi sønnen hans i år heller, så jeg skjønner han at han heller ville være hjemme.

Etter et par timer på sofaen reiste vi en tur til svigers, hvor vi fikk kake, kaffe og brus. Det hører liksom med. Bare synd vi bor så langt unna foreldrene mine at det ikke går ann å reise dit når 17 mai er midt i uka. Vi får heller ta det igjen når 17 mai kommer på en fredag.

Alt i alt har det vært en fin 17 mai.

Nå skal jeg sette meg ned med et glass rødvin og bare nyte at dette er over for i år.

Endret av Annie
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Little me

:klem:

Synd å høre at du har så dårlig erfaring med eksen din... mange ufine gutter der ute :frustrert:

Urettferdig at du måtte møte en av de. :forvirret:

Håer du snart hører fra Dansken din!!! :hjerter_rundt:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Gjesta

Hihi, da var jeg utrolig nok den første til å skrive i boken en morgen :ler:

Og hva bringer dagen dere?

Ha uansett en strålende dag jenter! :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag skal jeg ikke gjøre så mye. Må ommøblere litt på soverommet vårt, for en dør skal flyttes, og foran der står det en kommode jeg ikke ANER hvor jeg skal flytte. Gleder meg til prinsessa får nytt rom, vi holder på å pusse opp det hun skal ha, sånn at vi kan få vårt eget. Sexlivet blir ikke det samme med en 8 åring 2 meter unna. Når jeg tenker etter blir det faktisk ikke noe :humpe: i det hele tatt.. :forvirret:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God morgen :)

Her bringer dagen først jobb of så vasking og rydding, ettersom morgendagen bringer venninne på helgebesøk :hoppe:

Ha en fin dag, håper den bringer nytt fra det store utland ;)

:klem:

(ikke få angst over at han ikke har svart ennå -selv om det er vanskelig for oss avhengige å forstå, er det ikke alle som leser mail og er på nett hver dag hele dagen... ;) )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

selv om det er vanskelig for oss avhengige å forstå, er det ikke alle som leser mail og er på nett hver dag hele dagen... ;) )

HÆÆÆÆÆ????? :overrasket: Er det mulig????? :grine2:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...