salsera Skrevet 21. april 2006 #1 Del Skrevet 21. april 2006 Nå har jeg laget fire deiger, derav en mørdeig uten kesam til en osteallergiker. Derfor begynte jeg å lure på om man kan lage paideig med yoghurt isteden for kesam? Jeg synes mørdeig med bare smør er noe herk å arbeide med, og liker derfor best den oppskrifta med kesam... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 24. april 2006 Forfatter #2 Del Skrevet 24. april 2006 *dytter litt* Ingen som har prøvd? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
strilen Skrevet 25. april 2006 #3 Del Skrevet 25. april 2006 Nei. Har ikke hørt om det engang før nå. Men er svært interessert i å høre om resultatet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest GreenSky Skrevet 25. april 2006 #4 Del Skrevet 25. april 2006 Det funker sikkert. Hilsen ei som har prøvd mye rart på kjøkkenet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 26. april 2006 Forfatter #5 Del Skrevet 26. april 2006 Hm, skal jeg tørre? Har begynt å bruke kesam og det fungerer jo bra, men den mørdeigen jeg laget til osteallergikeren fikk meg til å lure på om det fantes alternativer. For et herk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå