salsera Skrevet 21. april 2006 #1 Skrevet 21. april 2006 Nå har jeg laget fire deiger, derav en mørdeig uten kesam til en osteallergiker. Derfor begynte jeg å lure på om man kan lage paideig med yoghurt isteden for kesam? Jeg synes mørdeig med bare smør er noe herk å arbeide med, og liker derfor best den oppskrifta med kesam...
salsera Skrevet 24. april 2006 Forfatter #2 Skrevet 24. april 2006 *dytter litt* Ingen som har prøvd?
strilen Skrevet 25. april 2006 #3 Skrevet 25. april 2006 Nei. Har ikke hørt om det engang før nå. Men er svært interessert i å høre om resultatet.
Gjest GreenSky Skrevet 25. april 2006 #4 Skrevet 25. april 2006 Det funker sikkert. Hilsen ei som har prøvd mye rart på kjøkkenet.
salsera Skrevet 26. april 2006 Forfatter #5 Skrevet 26. april 2006 Hm, skal jeg tørre? Har begynt å bruke kesam og det fungerer jo bra, men den mørdeigen jeg laget til osteallergikeren fikk meg til å lure på om det fantes alternativer. For et herk.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå