Gjest Gjest Skrevet 20. april 2006 #1 Del Skrevet 20. april 2006 Er det noen som har prøvd å erstatte vanlig melk med laktoseredusert melk i matlaging? Blir det noen smaksforskjell på ting som inneholder mye melk som f.eks. grøt, vafler, pannekaker og lignende? Hva med å skumme melk til forskjellige kaffedrikker, har noen prøvd det med laktoseredusert melk? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Leya Skrevet 20. april 2006 #2 Del Skrevet 20. april 2006 Jeg harikke prøvd å skumme melk til kaffedrikker. Men i matlaging er det akkurat som vanlig mek. Merker ingen forskjell. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sniglå Skrevet 20. april 2006 #3 Del Skrevet 20. april 2006 Jeg harikke prøvd å skumme melk til kaffedrikker. Men i matlaging er det akkurat som vanlig mek. Merker ingen forskjell. ← Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Aloha Skrevet 22. april 2006 #4 Del Skrevet 22. april 2006 Jeg har brukt laktoseredusert melk til matlaging, f.eks. grøt. Merket ingen forskjell. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå