Gjest Gjest Skrevet 20. april 2006 #1 Skrevet 20. april 2006 Er det noen som har prøvd å erstatte vanlig melk med laktoseredusert melk i matlaging? Blir det noen smaksforskjell på ting som inneholder mye melk som f.eks. grøt, vafler, pannekaker og lignende? Hva med å skumme melk til forskjellige kaffedrikker, har noen prøvd det med laktoseredusert melk?
Gjest Leya Skrevet 20. april 2006 #2 Skrevet 20. april 2006 Jeg harikke prøvd å skumme melk til kaffedrikker. Men i matlaging er det akkurat som vanlig mek. Merker ingen forskjell.
Sniglå Skrevet 20. april 2006 #3 Skrevet 20. april 2006 Jeg harikke prøvd å skumme melk til kaffedrikker. Men i matlaging er det akkurat som vanlig mek. Merker ingen forskjell. ←
Gjest Aloha Skrevet 22. april 2006 #4 Skrevet 22. april 2006 Jeg har brukt laktoseredusert melk til matlaging, f.eks. grøt. Merket ingen forskjell.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå