Gjest Gjest Skrevet 20. april 2006 #1 Del Skrevet 20. april 2006 Hvilken vin vil dere anbefale til svinekjøtt med appelsinsaus? Hvilken vin er vanlig til svin generelt sett? Rød eller hvit? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ling Skrevet 20. april 2006 #2 Del Skrevet 20. april 2006 Svin er ganske nøytralt, så det kommer mer an på tilbehøret.... Skal du lage appelsinsausen selv? Skal du glassere kjøttet med sausen, eller skal du ha den ved siden av? Annet tilbehør? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 20. april 2006 #3 Del Skrevet 20. april 2006 http://www.aperitif.no/index.db2?id=6517 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå