Gjest Gjest Skrevet 20. april 2006 #1 Skrevet 20. april 2006 Hvilken vin vil dere anbefale til svinekjøtt med appelsinsaus? Hvilken vin er vanlig til svin generelt sett? Rød eller hvit?
Ling Skrevet 20. april 2006 #2 Skrevet 20. april 2006 Svin er ganske nøytralt, så det kommer mer an på tilbehøret.... Skal du lage appelsinsausen selv? Skal du glassere kjøttet med sausen, eller skal du ha den ved siden av? Annet tilbehør?
Gjest Gjest Skrevet 20. april 2006 #3 Skrevet 20. april 2006 http://www.aperitif.no/index.db2?id=6517
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå