Gå til innhold

Hjemmelaget hamburger


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tenkte å lage hjemmelagede hamburger av karbonadedeig? Hva skal jeg tilsette? Hvordan gjør jeg det rett og slett!? :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg ville bare tatt i litt salt og pepper i deigen. Laget de runde og klemt de godt inn på midten, for når du steker dem så samler all veska seg i midten og da er det lettere å steke de.

Steketips: Pass på at du ikke klemmer på de, bare stek godt på ene siden, snu og vent til den væska som siver ut er blank(først kommer det rødlig, hvitaktig veske).

Sånn vi lagde "biffburgere" der jeg jobbet før.

Gjest gjest1
Skrevet

Jeg lager de som over, men bruker å tilsette litt krydder i tillegg, f.eks karri, chili, hvitløk, urter. Bruker ikke alt samtidig, men tar det jeg har.

Skrevet

Jeg har i litt worchestershiresaus (hvem fant på det navnet???) i tillegg til salt og pepper. Veldig godt!

Skrevet

Jeg har i tillegg løk og hvitløk i deigen. Ofte har jeg også egg og mel for å binde den godt. (Har opplevd burgere som detter fra hverandre, og det er ikke moro.)

Skrevet

Jeg har i salt, pepper, egg, worcestershiresaus, finhakket løk, chilipulver, god sennep, presset hvitløk og litt griljermel

  • 3 år senere...
Skrevet

Man må vel ikke ha egg i for at den ikke skal bare falle helt fra hverandre?

Sambo har bursdag i dag og bestillt hjemmelagede hamburgere, men jeg er helt tom for egg =(

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...