Gjest Gjest_Bolla_* Skrevet 17. april 2006 #1 Del Skrevet 17. april 2006 Har nettopp laget bolledeig og har gjort som oppskriften sa. Likevel, når jeg ruller/triller bollene og legger dem på stekebrettet ser de rynkete og sprekkete ut! Hvordan får folk dem glatte uten sprekker? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 17. april 2006 #2 Del Skrevet 17. april 2006 (endret) Du har for mye mel i deigen. Bruk bare akkurat nok til at deigen henger sammen og ikke er for klissete. Og så må du kna den godt, da blir deigen smidig og lett å jobbe med, og sprekker ikke. Endret 17. april 2006 av Arkana Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå