Gå til innhold

Bollene blir skrukket og rynket


Gjest Gjest_Bolla_*

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_Bolla_*

Har nettopp laget bolledeig og har gjort som oppskriften sa. Likevel, når jeg ruller/triller bollene og legger dem på stekebrettet ser de rynkete og sprekkete ut! Hvordan får folk dem glatte uten sprekker?

:forvirret:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du har for mye mel i deigen. Bruk bare akkurat nok til at deigen henger sammen og ikke er for klissete. Og så må du kna den godt, da blir deigen smidig og lett å jobbe med, og sprekker ikke.

Endret av Arkana
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...