Gjest Gjest_Bolla_* Skrevet 17. april 2006 #1 Skrevet 17. april 2006 Har nettopp laget bolledeig og har gjort som oppskriften sa. Likevel, når jeg ruller/triller bollene og legger dem på stekebrettet ser de rynkete og sprekkete ut! Hvordan får folk dem glatte uten sprekker?
Arkana Skrevet 17. april 2006 #2 Skrevet 17. april 2006 (endret) Du har for mye mel i deigen. Bruk bare akkurat nok til at deigen henger sammen og ikke er for klissete. Og så må du kna den godt, da blir deigen smidig og lett å jobbe med, og sprekker ikke. Endret 17. april 2006 av Arkana
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå