Gjest Gjest_Sigrid_* Skrevet 14. april 2006 #1 Del Skrevet 14. april 2006 Tenkte å lage en ostekake med cottage cheese (hvis jeg finner en sunn og god oppskrift da..) og lurer på om det går fint å fryse den ned, for å servere den til gjester opptil 2 måneder etterpå..? Noen som kan dette? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 14. april 2006 #2 Del Skrevet 14. april 2006 Ostekaker laget med gelatin bør ikke fryses, men bakte ostekaker kan fint fryses. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 14. april 2006 #3 Del Skrevet 14. april 2006 hva med ostekaker som ikke er bakt, men som ikke inneholder gelatin? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 14. april 2006 #4 Del Skrevet 14. april 2006 Det skulle gå bra. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 14. april 2006 #5 Del Skrevet 14. april 2006 Noen som har en god og sunn oppskrift hvis jeg har følgende: - Kornmo kjeks - Bringebærgelè - Cottage cheese - Sukker ?? Kan man lage ostekake fra det der... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 14. april 2006 #6 Del Skrevet 14. april 2006 gå på detsoteliv.no og søk på cottage cheese, kommer opp en ostekake og en skånsk ostekake, ser gode ut begge to, den skånske ser enklest ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå