Gjest Gjest Skrevet 13. april 2006 #1 Del Skrevet 13. april 2006 Noen som kan tipse meg om sunne matvarer å ha i wok? Dessverre er jeg ikke så god når det kommer til matlaging, så hvordan lager jeg egentlig wok? Gjør jeg noe med grønnsakene og kjøttet før jeg wokker det sammen i en sånn wokpanne? Også.... Går det an å fryse ned wok? Takk for svar Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillesøster Skrevet 14. april 2006 #2 Del Skrevet 14. april 2006 Det går ann å fryse wok mat. Det jeg som regel bruker i woken er kyllingkjøtt. Det kutter jeg opp i passe små biter og kryddrer det godt eller marinerer det. Så kutter jeg opp løk, gulrøtter, babymais, vannkastanjer og paprika. Bruker først å steke løk og paprika sammen. Tar det ut og steker så kjøttet. Så har jeg resten av grønnsakene i. Koker opp litt nudler, og har i til slutt. Så er sausen kjempeviktig å tenke på. Enten bruker jeg teriakysaus, soyasaus eller chillig- og hvitløksaus til. Egentlig er det bare fantasien som setter begrensninger for hva du kan ha i. Ta i det du liker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pusekatt Skrevet 14. april 2006 #3 Del Skrevet 14. april 2006 Bønnespirer er veldig godt i wok (elsker pad thai!), ellers er paprika (gjerne forskjellige farger, det er både fint og godt), løk, vårløk, champignon, babymais, vannkastanjer, bambusskudd gode wokkandidater. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest camillo Skrevet 14. april 2006 #4 Del Skrevet 14. april 2006 Jeg bruker kylling eller svin, brokkoli, paprika, squash, aubergine, løk, hvitløk, osv. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå