AnonymBruker Skrevet 8. januar #21 Skrevet 8. januar Varer ikke lenge. Han får spørsmål om han ikke er hjemme og må bekrefte med mobilen. Denne bekreftelsen på han mobil eller e-post vil snart bli gjentatt og dere blir kastet ut når dere ikke kan bekrefte. Netflix er blitt meget dyktige til å prelle av alle som ikke betaler. Dele abonnement uten å betale ekstra går ikke lenger. Anonymkode: 54d33...a80 1
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå