AnonymBruker Skrevet 17 timer siden #1 Skrevet 17 timer siden Hvordan er man helt sikker på at pinnekjøttet blir perfekt? Hvor lenge bør det dampe? Anonymkode: 253a1...de2
AnonymBruker Skrevet 17 timer siden #2 Skrevet 17 timer siden Kommer an på hvor mye kjøtt og fett det er på stykkene, feks det pinnekjøtt som kalles sadelstykker, eller noe sånt, dampet jeg i 5-6 timer, det ble helt nydelig. Gilde pinnekjøtt vanlig, 3-4 timer ca. Husk å jevnlig sjekke at det er nok vann der nede! Anonymkode: ac13c...2d5 2
AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #3 Skrevet 3 timer siden Enig med 3-4 timer. Men du må pirke i det og se at kjøttet slipper beinet. Anonymkode: 2dcbc...c9b
AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #4 Skrevet 2 timer siden AnonymBruker skrev (14 timer siden): Hvordan er man helt sikker på at pinnekjøttet blir perfekt? Hvor lenge bør det dampe? Anonymkode: 253a1...de2 Damper til kjøttet faller fra benet, vanligvis setter jeg det til damping klokken 13 hvis vi spiser klokken 17. Anonymkode: a8026...3dc 1
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå