Gå til innhold

Hvor lende damper du pinnekjøttet


Fremhevede innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hvordan er man helt sikker på at pinnekjøttet blir perfekt? Hvor lenge bør det dampe? 

Anonymkode: 253a1...de2

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Kommer an på hvor mye kjøtt og fett det er på stykkene, feks det pinnekjøtt som kalles sadelstykker, eller noe sånt, dampet jeg i 5-6 timer, det ble helt nydelig.

Gilde pinnekjøtt vanlig, 3-4 timer ca.

Husk å jevnlig sjekke at det er nok vann der nede! 

Anonymkode: ac13c...2d5

  • Nyttig 2
AnonymBruker
Skrevet

Enig med 3-4 timer. Men du må pirke i det og se at kjøttet slipper beinet.

Anonymkode: 2dcbc...c9b

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (14 timer siden):

Hvordan er man helt sikker på at pinnekjøttet blir perfekt? Hvor lenge bør det dampe? 

Anonymkode: 253a1...de2

Damper til kjøttet faller fra benet, vanligvis setter jeg det til damping klokken 13 hvis vi spiser klokken 17. 

Anonymkode: a8026...3dc

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...