AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #1 Skrevet 3 timer siden Dere som kjøper 500g meierismør i pakke/papir. Hvordan oppbevarer dere den når dere har åpent den? Jeg pleier å pakke i en pose men føler det blir ikke pent. Er ute en beholder for smør Anonymkode: e8d5b...476
AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #3 Skrevet 3 timer siden Bruker original-innpakningen. Anonymkode: ea616...d98 4
AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #4 Skrevet 3 timer siden Bare klemmer originalpaknen rundt jeg. Anonymkode: 4b253...21e 5
Summeer Skrevet 3 timer siden #5 Skrevet 3 timer siden Tar av en bit i skål på kjøkkenbenken så jeg har romtemperert smør som brukes i løpet av noen dager, resten står i papiret sitt i kjøleskapet. 4
AnonymBruker Skrevet 3 timer siden #6 Skrevet 3 timer siden Skjærer av et stykke som oppvevares i smørkopp på kjøkkenbenken. Anonymkode: a9238...888 3
Queen19 Skrevet 3 timer siden #7 Skrevet 3 timer siden Deler den i to, oppbevarer halvparten i smørboks på kjøkkenbenken, og pakker resten inn i papiret og oppbevarer i kjøleskapet. 1
Grønnsaksvaffel Skrevet 3 timer siden #8 Skrevet 3 timer siden Jeg bruker en slik boks som jeg har tømt for sjokolade 😁 Jeg bruker smør kun til baking og innimellom steking, så jeg har ikke behov for å noe stående i romtemperatur. 1
AnonymBruker Skrevet 1 time siden #10 Skrevet 1 time siden Oppbevarer det bare i papiret. Fungerer helt fint det. Anonymkode: 9230a...b5b
AnonymBruker Skrevet 1 time siden #11 Skrevet 1 time siden Summeer skrev (2 timer siden): Tar av en bit i skål på kjøkkenbenken så jeg har romtemperert smør som brukes i løpet av noen dager, resten står i papiret sitt i kjøleskapet. AnonymBruker skrev (2 timer siden): Skjærer av et stykke som oppvevares i smørkopp på kjøkkenbenken. Anonymkode: a9238...888 Blir ikke smør ødelagt av å ligge i romtemp??? Hos oss har vi rundt 23 grader. Og enda høyere hvis stekeovnen står på Ts Anonymkode: e8d5b...476
AnonymBruker Skrevet 1 time siden #12 Skrevet 1 time siden Bruker en glassboks i passe størrelse til å ha smør i kjøleskapet. Så har jeg også litt i smørklokke på benken. Anonymkode: 8c990...92c
Summeer Skrevet 47 minutter siden #13 Skrevet 47 minutter siden AnonymBruker skrev (21 minutter siden): Blir ikke smør ødelagt av å ligge i romtemp??? Hos oss har vi rundt 23 grader. Og enda høyere hvis stekeovnen står på Ts Anonymkode: e8d5b...476 Det harskner fortere, men mengden vi tar ut brukes opp iløpet av noen dager så det rekker ikke bli dårlig
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå