Gå til innhold

Skal begynne å selge mat


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg kjenner til en del regler, og én av reglene er at du ikke kan blande mat du skal selge med privat mat. Altså kan jeg ikke lage mat jeg skal selge på mitt private kjøkken. Alt må være separat. Dette for å blant annet unngå krysskontaminering, og ha kontroll på hygiene. Det har jeg absolutt ingen problemer med å forstå eller forholde meg til. 

Nå om jeg skal selge mat, så havner jeg i diverse miljø, det være grupper på Facebook, private samtaler og nettsider der det selges mat. Veldig mange av disse lager maten på kjøkkenet sitt, der de også lager mat til sin familie. Jeg har skjønt det slik at uansett hvor du selger maten din, enten det er til venner og familie, et selskap, butikk, forestilling etc. så gjelder reglene om at du ikke kan blande.

Likevel er det mange som faktisk gjør det. Så hva er egentlig reglene? Hvordan håndheves dette? Er det ikke så viktig for Mattilsynet å forfølge det når det kun er salg til venner og familie? Først viktig når det når ut til enda flere?

Noen som kan litt mer om dette?

Anonymkode: e4cc0...791

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...