AnonymBruker Skrevet lørdag kl. 17:49 #1 Skrevet lørdag kl. 17:49 Trenger litt inspirasjon. Jeg spiser bare ferdigpizza, ferdigmat som varmes i microen o.l.. Med sunn mener jeg at den inneholder proteiner og grønnsaker. Jeg bryr meg ikke om kaloriinnhold, men næringsinnhold Anonymkode: fd951...7ec
Daisy-love Skrevet lørdag kl. 18:32 #2 Skrevet lørdag kl. 18:32 Wok er jo lettvint. Kan ha både kylling, skalldyr, storfe, eller svin, og de grønnsakene du har. Kan bruke litt soyasaus som saus til, eller lage en egen som du har for flere dager. Laks vil også fungere bra her. Om du tåler litt tid i ovnen, så kan oppkuttede grønnsaker fra butikken sammen med noe protein var gull å ha ha i stekovnen, og en god omelett er også lettvint og kan tilsettes masse grønnsaker. 1
Brunhilde Skrevet søndag kl. 05:48 #3 Skrevet søndag kl. 05:48 Jeg er glad i gryter og supper. Da kan jeg lage opp stort og fryse ned til senere. Det tar litt tid å lage, men er kjapt å varme senere. Av kjappe hverdagsmiddager kan jeg foreslå stekt laks med couscous, svinekotelett med avocado, tomat og fetaost eller seibiff med mye løk og råkost. 1
AnonymBruker Skrevet søndag kl. 05:56 #4 Skrevet søndag kl. 05:56 Brunhilde skrev (7 minutter siden): Jeg er glad i gryter og supper. Da kan jeg lage opp stort og fryse ned til senere. Det tar litt tid å lage, men er kjapt å varme senere. Av kjappe hverdagsmiddager kan jeg foreslå stekt laks med couscous, svinekotelett med avocado, tomat og fetaost eller seibiff med mye løk og råkost. Har du en god oppskrift på gryte? Feks med høyrygg Anonymkode: 4aed1...355
AnonymBruker Skrevet søndag kl. 05:57 #5 Skrevet søndag kl. 05:57 Stek en biff (eller annet kjøtt du foretrekker) i meieirismør i en stekepanne. Ta ut biffen og la den hvile på tallerken mens du steker grønnsaker i samme panna. Legg grønnsakene på tallerkenen når de er ferdigstekt. Lag en saus på noen sekunder av litt creme fraiche og krydder i panna for å få med deg smakene. Hell over tallerken. Anonymkode: 35c45...ea1 2 1
megda Skrevet søndag kl. 06:02 #6 Skrevet søndag kl. 06:02 kjøttdeig, kikerter, linser, kutte noen biter grønnsaker. krydre godt. frese i panna 10 minutter eller koke i 15 min. server med kesam eller rømme. 1
Brunhilde Skrevet søndag kl. 06:12 #7 Skrevet søndag kl. 06:12 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Har du en god oppskrift på gryte? Feks med høyrygg Anonymkode: 4aed1...355 Jeg er glad i stroganoff fra Gladkokken, den er i tillegg fin å fryse. Skjær høyrygg i terninger, brun og sett til siden. Stek finsnittet løk til den blir blank. Kutt et par gulrøtter i passe biter. Lag en brun jevning av et par ss smør og en ss mel, ha alt gryte og hiv oppi en boks eller to med hermetiske tomater og like mye kraft (vann og buljongterning går fint). Det du liker av krydder, jeg er glad i chili og paprika. Kok 2-3-4 timer til kjøttet er mørt og smak til med salt og pepper. Server med potetmos og grønnsaker. Bønner, brokkoli og blomkål passer godt. Hvis du foretrekker kremet gryte, så kan du tilsette fløte eller crème fraiche mot slutten av koketiden.
AnonymBruker Skrevet søndag kl. 20:29 #8 Skrevet søndag kl. 20:29 Kjapp og sunn: Ovnsbakt Frøyalaks med hjemmelaget potetmos og smørdampet brokkoli. Jeg pleier å å ha skivet sitron over laksefileten i tillegg til olivenolje, salt og pepper. Med potetmos er saus eller rømme unødvendig. Middag på under en halvtime. Jeg har dette et par ganger i måneden. Anonymkode: 00767...1ee
AnonymBruker Skrevet søndag kl. 22:27 #9 Skrevet søndag kl. 22:27 Hadde idag entrecote, og en sånn pose med ferdigkuttede grønnsaker som jeg laget en form for asiatisk sauswok av som tilbehør. Var ferdig raskere enn en frossenpizza. Når du først lager middag, lag mye og frys ned porsjoner. Da slipper du å lage middag hver dag, og det er bare å tine i mikroen. Nå er det fårikåltider. Lag en stor panne, og frys ned. Anonymkode: e3bac...377 1
AnonymBruker Skrevet søndag kl. 22:32 #10 Skrevet søndag kl. 22:32 Kutt opp masse grønnsaker, rotfrukter, poteter, og ha i en gryte. Tilsett vann og buljong. Småkok, og ha i til sist f.eks. pølsebiter, kyllingbiter, eller annet kjøtt. Anonymkode: 877e4...00e
BeeKind Skrevet søndag kl. 22:35 #11 Skrevet søndag kl. 22:35 Min raskeste go to er kald tortillalefse med spiseklar salatkylling og ferdig pose-salat 😅
AnonymBruker Skrevet søndag kl. 22:43 #12 Skrevet søndag kl. 22:43 Samboer steker kyllingfilet for flere dager. Han bruner de i pannen, har de i ovnen i ildfast form med løk, hvitløk og urter. Når de er ferdig lar han de hvile på benken før han skjærer de i tynnere skiver, legger det i en boks i kjøleskapet. Enkel å mixe med salat, eller koke ris, pasta eller poteter så har man mange retter å variere mellom Anonymkode: 189dc...31f 1
AnonymBruker Skrevet 10 minutter siden #13 Skrevet 10 minutter siden Min go to når det er kort tid mellom skole og aktiviteter er fullkornspasta og frosne grønnsaker kokt sammen, og slenger i ferdigrensede reker til slutt. Jeg har ofte pesto på. Ellers er jo fiskeburger i grovt hamburgerbrød veldig raskt, og godt hvis du har litt grønt på burgeren (tomat, agurk og salat feks). Anonymkode: fc176...457
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå