Gå til innhold

Lakto fermentert sylteagukr


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg er interessert i å kjøpe fermentere mat som ikke inneholder eddik eller sukker. Altså det hete « lacto fermented» på engelsk 

 

jeg bare lurer på noen har sett fermentert mat som ikke inneholder eddik. For eksempel ser jeg mange sylteagurker i butikken som inneholder eddik eller sukker. Hvor kan jeg finne sylteragurker som ikke inneholder eddik

 

jeg har tenkt til å lage selv men da tar det muligens noen uker før det blir dannet melkesyrebakterier derfor ønsker jeg å kjøpe itilegg 

Anonymkode: c51bc...359

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

I følge oppskriften jeg fant, så er de klare etter bare 3-5 dager i saltlaken.

Anonymkode: d57e1...02d

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (14 timer siden):

I følge oppskriften jeg fant, så er de klare etter bare 3-5 dager i saltlaken.

Anonymkode: d57e1...02d

Tror du at melkesyrebakterier er klare etter så kort tid ?

Kan du poste linken ?

Anonymkode: c51bc...359

Skrevet

Omtrent alle butikker som har et godt utvalg av østeuropeisk mat, som regel "innvandrerforretninger", har det. Ofte har de mange merker å velge mellom også,

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (8 timer siden):

Tror du at melkesyrebakterier er klare etter så kort tid ?

Kan du poste linken ?

Anonymkode: c51bc...359

Mulig jeg har misforstått, men trodde du skulle fermentere med vann og salt, mener det sto i en av de andre trådene dine. Jeg vet ikke hvordan jeg legger inn link fra telefonen, men oppskriften er fra xlosunnogslank.no

Anonymkode: d57e1...02d

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...