AnonymBruker Skrevet 20. august #1 Skrevet 20. august Er det noen her som har en skjæremaskin å anbefale? Trenger en som kan skjære tynne skiver med rått kjøtt, både biff og svin. Anonymkode: e0cc4...efc
AnonymBruker Skrevet 21. august #2 Skrevet 21. august Alle kan vel skjære tynne skiver med rått kjøtt? Det er en av hovedoppgavene til en skjæremaskin. Jeg bruker min mest til å skjære 5 mm tykke skiver til beef jerky eller tynne skiver av spekepølse og slikt. Jeg har en gammel en som jeg arvet, men jeg ser at de gode nye har tiltet brett slik at kjøttet sklir ned mot bladet. Anonymkode: c49f5...209
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå