Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Er det noen her som har en skjæremaskin å anbefale?

Trenger en som kan skjære tynne skiver med rått kjøtt, både biff og svin. 

Anonymkode: e0cc4...efc

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Alle kan vel skjære tynne skiver med rått kjøtt? Det er en av hovedoppgavene til en skjæremaskin. Jeg bruker min mest til å skjære 5 mm tykke skiver til beef jerky eller tynne skiver av spekepølse og slikt. Jeg har en gammel en som jeg arvet, men jeg ser at de gode nye har tiltet brett slik at kjøttet sklir ned mot bladet.

Anonymkode: c49f5...209

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...