AnonymBruker Skrevet 28. juli #1 Skrevet 28. juli Som serverer norske retter? Vil ikke ha yalla mat med chili og annet tull i. Anonymkode: f3570...058 1
AnonymBruker Skrevet 28. juli #2 Skrevet 28. juli Da blir det jo fort Kaffistova på Bondeheimen da……… Anonymkode: 566ef...d3f 1
AnonymBruker Skrevet 28. juli #3 Skrevet 28. juli Vaaghals er god, men da er vi litt oppe i michelin kvalitet og det er kanskje ikke det du ser etter? Schrøder er berømt for sin norske husmannskost, flesk og duppe og kjøttkaker og raspeballer og den slags. Anonymkode: a1c54...c9b 2
AnonymBruker Skrevet 28. juli #4 Skrevet 28. juli Maaemo og Statholdergaarden er jo de mest kjente og beste med norsk konsept. Men førstnevnte er vel stengt nå. men tolker deg slik at du ønsker enkel, norsk mat. Da er det Kaffistova, Schrøder eller sofies mat og vinhus (som jeg tror også jeg har registrert at nå er stengt... husmannskost står ikke så høyt lenger) Anonymkode: 23e5d...892 1
pøbelsara Skrevet 28. juli #5 Skrevet 28. juli Lorry, Gamle Raadhus, Schrøder, Spor av Nord, Elias mat og sånn, Cafe Skansen, Ekebergrestauranten, kafe Engebret - masse å velge i mellom! 1 1
AnonymBruker Skrevet 28. juli #7 Skrevet 28. juli AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Likte Dinner, jeg.. Anonymkode: e346c...64f Det er asiatisk fusion. Jeg tror du også vil like Hanami og Nodee Skye. Men det er neppe noe for TS. Anonymkode: 23e5d...892 2
pøbelsara Skrevet 28. juli #8 Skrevet 28. juli Og fisk og skalldyr får du hos feks Fiskeriet på yongstorget, Lofoten, Skur 33, Solsiden, Havsmak etc. masse deilig norsk mat å få i Oslo 1
pøbelsara Skrevet 28. juli #9 Skrevet 28. juli AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Likte Dinner, jeg.. Anonymkode: e346c...64f Ikke akkurat norsk, men skikkelig god mat. ☺️
AnonymBruker Skrevet 28. juli #10 Skrevet 28. juli pøbelsara skrev (1 minutt siden): Og fisk og skalldyr får du hos feks Fiskeriet på yongstorget, Lofoten, Skur 33, Solsiden, Havsmak etc. masse deilig norsk mat å få i Oslo Enig! Glemte den siden av norsk mat i mitt svar. Ett skalldyrplatau på skur 33 en fin sommerkveld 😍 Anonymkode: 23e5d...892
AnonymBruker Skrevet 28. juli #11 Skrevet 28. juli AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Enig! Glemte den siden av norsk mat i mitt svar. Ett skalldyrplatau på skur 33 en fin sommerkveld 😍 Anonymkode: 23e5d...892 Det er fint på Skur 33, men de serverer ikke skalldyrplateau, da må du bort på Solsiden Anonymkode: 32e03...516
AnonymBruker Skrevet 28. juli #12 Skrevet 28. juli AnonymBruker skrev (16 minutter siden): Det er fint på Skur 33, men de serverer ikke skalldyrplateau, da må du bort på Solsiden Anonymkode: 32e03...516 Jeg mente solsiden, ja 😅 har en tendens til å blande de to. De hadde faktisk skalldyrplatau før, men det er en god del år siden nå. Tror de har forsøkt å differansiere seg mer. Anonymkode: 23e5d...892
pøbelsara Skrevet 28. juli #13 Skrevet 28. juli Jeg glemte jo helt ærverdige steder som Theatercafeen og bibiliotekbaren på Bristol. På Bristol har de nydelige smørbrød til lunsj. Theatercafeen har nydelig mat og helt spesiell stemning. 2
AnonymBruker Skrevet 28. juli #14 Skrevet 28. juli Hmm. Her ble det vanskelig. Kanskje noen heller har tips om hvem som lager byens beste fiskesuppe? Og hvem lager de beste kjøttkakene m/tilbehør? Anonymkode: f3570...058
AnonymBruker Skrevet 28. juli #15 Skrevet 28. juli AnonymBruker skrev (1 time siden): Jeg mente solsiden, ja 😅 har en tendens til å blande de to. De hadde faktisk skalldyrplatau før, men det er en god del år siden nå. Tror de har forsøkt å differansiere seg mer. Anonymkode: 23e5d...892 Det er to helt forskjellige restauranter, 33 er en italiensk restaurant som aldri har servert skalldyrfat, mens Solsiden er en fisk- og skalldyrrestaurant. Ingen grunn til å jobbe med differensiering for noen av restaurantene. Anonymkode: 32e03...516
AnonymBruker Skrevet 28. juli #16 Skrevet 28. juli AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Det er to helt forskjellige restauranter, 33 er en italiensk restaurant som aldri har servert skalldyrfat, mens Solsiden er en fisk- og skalldyrrestaurant. Ingen grunn til å jobbe med differensiering for noen av restaurantene. Anonymkode: 32e03...516 Joda, de serverte det i begynnelsen, i 2014-2015. Var der med jobben noen ganger. Derfor jeg fortsatt mikser litt. De er italienskinspirert, ikke italiensk. Med stort fokus på norske råvarer. Fant omtale av skalldyrplatau (eller sefood platter - mer i tråd med det italienske prinsippet) i eldre tripadvisor-anmeldelser - måtte sjekke at jeg ikke tok feil 😅 Anonymkode: 23e5d...892
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå