Gå til innhold

Kransekakemasse istedet for råmarsipan?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Har ikke råmarsipan men har en pakke kransekakemasse liggende. Kan jeg bruke den som erstatning i denne oppskrifta? https://www.alt.dk/mad/morgenhorn/3155361

Anonymkode: 8bf89...82b

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ja, det vil jeg tro, men det blir kanskje litt mer som et makronfyll?

Personlig tror jeg det vil bli godt. 

AnonymBruker
Skrevet
Brunhilde skrev (36 minutter siden):

Ja, det vil jeg tro, men det blir kanskje litt mer som et makronfyll?

Personlig tror jeg det vil bli godt. 

Det ble amazing! Blandet med eggehvite og  sukker som foreslått i oppskrifta, og spedde på med litt melk og kanel. 

Anonymkode: 8bf89...82b

  • Nyttig 3
  • 1 måned senere...
Skrevet

Den eneste reelle forskjellen på kransekakemasse og rå marsipan er sukker innholdet..... Rå marsipan blir tilsatt mer sukker og eggehvite for å bli kransekakemasse.... Noen ganger er marsipanen grovere enn kransekakemassen, men den trenger ikke være det....

Så om du tilpasser oppskriften ved å redusere sukkerinnholdet til kransekakemasse i stedet for rå marsipan, da gjør det ingen forskjell... ;) 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...