Gjest Anonymous Skrevet 20. november 2002 #1 Del Skrevet 20. november 2002 Hei! Kan noen komme med forslag til tilbehør til pinnekjøtt, for en som ikke liker kålrotstappe? (Liker ikke ertestuing heller) Hanna Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Miss Fishy Skrevet 20. november 2002 #2 Del Skrevet 20. november 2002 Surkål og poteter! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 20. november 2002 #3 Del Skrevet 20. november 2002 Hei, Til pinnekjøtt skal man ha fettet som er igjen etter "kokingen", poteter og kålrabistappe.. THAT'S IT. Rødkål hører hjemme til ribbe,men IKKE pinnekjøtt. Pinnekjøtt Fett Poteter Kålrabistappe nam nam..... gleder meg til jul Hilsen en som vet Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gyda Skrevet 20. november 2002 #4 Del Skrevet 20. november 2002 Liker heller ikke kålrabistappe. Spiser derfor bare pinnekjøtt og poteter - det er godt det også. Fettet (som blir igjen i kasserollen) er ekkelt. Stivner i munnen når man drikker noe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy Skrevet 21. november 2002 #5 Del Skrevet 21. november 2002 Hva man har til pinnekjøttet beror vel på tradisjoner som kan variere fra sted til sted og familie til familie, syns derfor ikke man skal være så kategorisk på hva som er riktig. Surkål/rødkål er en veldig "utfyllende" smak til pinnekjøtt, og litt julete også, dersom det var julen du tenkte på. Men du lager vel stappe til de som vil ha det??? :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå