Gå til innhold

Tilbehør til pinnekjøtt


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

Hei!

Kan noen komme med forslag til tilbehør til pinnekjøtt, for en som ikke liker kålrotstappe? (Liker ikke ertestuing heller)

Hanna

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Anonymous

Hei,

Til pinnekjøtt skal man ha fettet som er igjen etter "kokingen", poteter og kålrabistappe.. THAT'S IT. Rødkål hører hjemme til ribbe,men IKKE pinnekjøtt.

Pinnekjøtt

Fett

Poteter

Kålrabistappe

nam nam..... gleder meg til jul

Hilsen en som vet

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Liker heller ikke kålrabistappe. Spiser derfor bare pinnekjøtt og poteter - det er godt det også. Fettet (som blir igjen i kasserollen) er ekkelt. Stivner i munnen når man drikker noe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva man har til pinnekjøttet beror vel på tradisjoner som kan variere fra sted til sted og familie til familie, syns derfor ikke man skal være så kategorisk på hva som er riktig.

Surkål/rødkål er en veldig "utfyllende" smak til pinnekjøtt, og litt julete også, dersom det var julen du tenkte på. Men du lager vel stappe til de som vil ha det??? :blunke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...