Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Restauranten har ingen meny. Du som kunde kommer inn, setter deg ned og spiser det du får servert. Betaler og går.

Kan dette slå an i Oslo?

Anonymkode: ab341...309

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Ikke for meg. Hadde aldri spist noe jeg ikke har lyst på eller liker. Skal jeg da måtte betale for noe jeg ikke engang liker og gå fra full tallerken på bordet? Jeg avskyr f.eks. blåskjell og østers og kamskjell. alle sånne skjell. Hva om jeg fikk en tallerken østers slengt ned foran meg? Hadde blitt kvalm. Aldri om jeg hadde spist noe sånt.

 

Anonymkode: 75177...85e

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Vi har vel noen restauranter som kun kjører kveldens meny og ikke ala carte? 

Anonymkode: d6fce...f51

AnonymBruker
Skrevet

Det er for et smalt publikum tror jeg. Spørs om det er nok kunder for det i det lange løp i en såpass relativt liten by i (verdens målestokk) som Oslo er. 

Anonymkode: c0faf...c26

AnonymBruker
Skrevet

Ikke for meg, men nå har jeg cøliaki og er vegetarianer. Er jo en del folk med allergi og i Oslo er det også en del vegetarianere og veganere, så det hadde jo iallfall vært en utelukket kundegruppe

Anonymkode: f99e1...ecc

Skrevet

Finnes resturanter med dette konseptet allerede, ikke intressant for meg.

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Da skulle det i såfall vært noe relativt eksklusivt, som konseptet "Dining in the Dark", der du får servert en flerretters  gourmetmeny, men spiser i totalt mørke. Man får heller ikke kjennskap til menyen på forhånd. For meg som er relativt altetende, hadde dette vært morsomt en gang innimellom, men jeg tror ikke det er noe å basere daglig drift på.

Anonymkode: c2788...4b4

Skrevet

Det er jo strengt tatt det en del finere restauranter driver med, hvor de eneste de tilbyr er en smaksmeny med mange retter, som kan endre seg fra dag til dag (og hvor man melder fra om allergier og andre behov ved bordbestilling). Går du for et nisjeprosjekt med mat av høy kvalitet, kan det treffe et publikum, men jvis du ser for deg mer lavterskel, drop-in Egon-type mat hvor du serverer biff en dag, pasta en annen og laks en tredje, tror jeg ikke det vil slå an. De fleste liker både å ha et valg og å vite hva de kan forvente når de går inn på en restaurant. 

  • Liker 1
Skrevet

Nei, spiser uansett sjeldent ute. Liker ikke at fremmede tilbereder maten min. 

AnonymBruker
Skrevet

Er åpen for at det ikke er en fast meny, men vil gjerne lese på døra hva jeg betaler for før jeg velger å bruke pengene der. Har vært på fancy restauranter hvor feks arbeidsgiver har valgt meny på forhånd og det er jo alltid spennende men det er noe annet når jeg selv betaler.

Anonymkode: e1126...47f

AnonymBruker
Skrevet

Faen meg det dummeste jeg har hørt 

Anonymkode: 6ce65...43e

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Vi prøvde det på en liten plass i Italia. Det beste jeg har vært med på. Stappa fult. 12 retter. Fikk ikke vite noe før dem kom med maten. Alle sammen fikk maten samtidig. Bordsetting kl 18. nydelig mat. Nydelig stemning. Noe jeg kommer til å huske resten av livet. 

Anonymkode: b4bc4...78b

AnonymBruker
Skrevet

Min altspisende gourmeelskende mann hadde likt dette konseptet. Jeg hadde hatet det! Er altfor kresen og spiser feks ikke noe med tomat. (Klarer ikke spise tomat etter ett svangerskap med hypermesis. Blir fortsatt kvalm av tomat). De har hatt noe lignende på en restaurant her, men kun en konseptkveld i ny og ne. 

Anonymkode: 0c311...301

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...