AnonymBruker Skrevet 17. mai #1 Skrevet 17. mai Hvis man skal leve et sunt liv, holde seg i form, og holde normalvekt. Hva mener du jeg skal velge? Anonymkode: a7724...659 1
AnonymBruker Skrevet 17. mai #2 Skrevet 17. mai Til smøring på skiver, hverdagsbruk og slik - ingen. Til matlaging en gang innimellom - meierismør. Anonymkode: daa4a...b04 6
tøydokka Skrevet 17. mai #3 Skrevet 17. mai Jeg tror man kan velge begge to, men velger selv ekte smør pga smaken. Alt med måte. 1
AnonymBruker Skrevet 17. mai #4 Skrevet 17. mai Jeg synes ikke smaken av smør er verdt kaloriene det inneholder, så jeg bruker det kun svært minimalt. Da bruker jeg ekte smør. Anonymkode: 0bb38...cad
Hareena Skrevet 17. mai #5 Skrevet 17. mai Jeg mener et naturprodukt er sunnere enn et ultraprosessert, altså smør framfor margarin, men som @tøydokka skriver, alt med måte, smør også. 1 6
AnonymBruker Skrevet 17. mai #6 Skrevet 17. mai Ordentlige råvarer, minst mulig prosessert, er sunnest. Dvs meierismør. Du kan selvsagt allikevel bli feit hvis du spiser for mye av det. Det finnes hauger av ultraprosessert, lavfett slankemat der ute som sikkert bidrar til massevis av kreft- og diabetesdiagnoser. Du måler ikke hvor sunt noe er ved å lese kaloriene Anonymkode: 2f177...57e 1 4
minister-mio Skrevet 17. mai #7 Skrevet 17. mai For å holde normalvekt - smør om du vil unngå å gå ned i vekt og Margarin om du vil unngå å gå opp i vekt 1
AnonymBruker Skrevet 17. mai #8 Skrevet 17. mai minister-mio skrev (1 minutt siden): For å holde normalvekt - smør om du vil unngå å gå ned i vekt og Margarin om du vil unngå å gå opp i vekt Jeg mener motsatt. Smør ( nøktern bruk) om du ønsker å gå ned eller holde vekten, ultraprossesserte lettprodukter hvis du ønsker å ødelegge metabolismen, føle deg sulten hele tiden, opprettholde crawings og jojo-slanking. Anonymkode: 37eb6...c53 5 5
minister-mio Skrevet 17. mai #9 Skrevet 17. mai AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Jeg mener motsatt. Smør ( nøktern bruk) om du ønsker å gå ned eller holde vekten, ultraprossesserte lettprodukter hvis du ønsker å ødelegge metabolismen, føle deg sulten hele tiden, opprettholde crawings og jojo-slanking. Anonymkode: 37eb6...c53 Jeg svarte mulig etter kun egne erfaringer uten generell kunnskap på området når jeg tenker meg om. Jeg har gått ned mye i vekt og blitt tynnere enn hva jeg liker. Jeg begynte å spise mat med mye kalorier som f. Eks smør og går opp i vekt av det.
AnonymBruker Skrevet 17. mai #10 Skrevet 17. mai minister-mio skrev (1 minutt siden): Jeg svarte mulig etter kun egne erfaringer uten generell kunnskap på området når jeg tenker meg om. Jeg har gått ned mye i vekt og blitt tynnere enn hva jeg liker. Jeg begynte å spise mat med mye kalorier som f. Eks smør og går opp i vekt av det. Det avhenger nok litt av sammensetningen på kostholdet. Hvis man kombinerer mye fett med mye karbohydrater så legger man på seg. Men det er fortsatt ikke type fett som er problemet, eller lettproduktet som er sunnest. Anonymkode: 37eb6...c53 3
AnonymBruker Skrevet 17. mai #11 Skrevet 17. mai Hvem som er sunnest? Han smør. Ho margarin er ikke spesiell sunn. Men det olivenolje er vel sunnest. Anonymkode: 0e094...f8c 2
AnonymBruker Skrevet 17. mai #12 Skrevet 17. mai Hvilken av de, smør. Ren råvare. Ultraprossesert gjør at du legger på deg, margarin er ultraprossesert. Anonymkode: 540ba...1ee 1 4
AnonymBruker Skrevet 17. mai #13 Skrevet 17. mai AnonymBruker skrev (15 minutter siden): Jeg mener motsatt. Smør ( nøktern bruk) om du ønsker å gå ned eller holde vekten, ultraprossesserte lettprodukter hvis du ønsker å ødelegge metabolismen, føle deg sulten hele tiden, opprettholde crawings og jojo-slanking. Anonymkode: 37eb6...c53 Jeg er veldig enig i den. Riktig bruk av smør hever smaken, metthetsfølelsen, og gjør at du føler du har spist godt. Vi skal grille hel fisk i dag, med grillede grønnsaker til. For å få inn litt smak og fett så bruker jeg ekte smør i jordskokkpureen. Isolert sett er jo ikke smøret sunt. Men i kombinasjon med resten så er det smøret som gjør at retten blir mer fullstendig og smaksrik, og samtidig samlet veldig sunn. Samme når vi lager mager fisk med grønnsaker til. Med egge-smør så føles det likevel veldig godt og mettende. Anonymkode: daa4a...b04
AnonymBruker Skrevet 17. mai #14 Skrevet 17. mai Ekte smør er det jeg ville ha valgt. Anonymkode: 34b25...1f8 7 1
Sander33 Skrevet 17. mai #15 Skrevet 17. mai Ekte smør er beste. Røros smør, ikke den Tine dritten beriket med D vitamin (oppløst i raps bærer). Det andre smøret er ultraprossesert drit. Kjemikalie smør. Fabrikk smør. «Hjertegod»🤣 Fett er ikke farlig. For mye kalorier er farlig. Sukker også. 2
AnonymBruker Skrevet 17. mai #16 Skrevet 17. mai Begge er forferdelige. Det ene er melkeprodukt, det andre har rapsolje. Jeg ville hatt olivenolje, kokosolje eller avocado på skiva, om man absolutt må ha fett under (det sikkert fete) pålegget. Anonymkode: 85e0a...d8b
AnonymBruker Skrevet 17. mai #17 Skrevet 17. mai Alt av lettprodukter burde en holde seg unna, de er mer bearbeidet enn helt vanlig tilsvarende produkt . Så her ville jeg 10 av 10 ganger valgt smør Anonymkode: b6072...f6a 4 3
AnonymBruker Skrevet 17. mai #18 Skrevet 17. mai AnonymBruker skrev (21 minutter siden): Begge er forferdelige. Det ene er melkeprodukt, det andre har rapsolje. Jeg ville hatt olivenolje, kokosolje eller avocado på skiva, om man absolutt må ha fett under (det sikkert fete) pålegget. Anonymkode: 85e0a...d8b Huff, ja tenk så fælt...melkeprodukt! På skiva hadde jeg nok forøvrig droppet smør punktum, helt unødvendig på brødskiva. Men som smakstilsetning i mat når man steker, ekte smør uten tvil. Anonymkode: 34b25...1f8 1
LiseTV Skrevet 17. mai #19 Skrevet 17. mai Smør smaker ekkelt. Bruker Vita til maten og Melange til steking.
AnonymBruker Skrevet 18. mai #20 Skrevet 18. mai Er dette et seriøst spørsmål? Den ene er et sunt naturprodukt som du kan lage hjemme med fløte (eller rømme) og en visp og det andre er et usunt og kunstig industrielt produkt som det må fabrikker til for å lage. Først må det fabrikk til for å lage ingrediensene og så må det fabrikk til for å lage margarin av disse ingrediensene. Anonymkode: 7dead...0cf 4 3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå