AnonymBruker Skrevet 16. mai #1 Skrevet 16. mai Noen som har prøvd å lage Pavlova, men å bruke sjokolademousse istedenfor krem og vaniljekrem? Anonymkode: 9fe07...263
AnonymBruker Skrevet 16. mai #2 Skrevet 16. mai Hmmm. Det hørtes ikke så godt ut for min del, og jeg elsker sjokolademousse for seg selv, men jeg elsker vaniljekrem i pavlova og klarer ikke se for meg det med sjokoladesmak.. Anonymkode: 507f5...9dc
AnonymBruker Skrevet 16. mai #3 Skrevet 16. mai Jeg har laget denne mange ganger: https://www.godt.no/oppskrifter/kaker/kremkaker/1681/sjokoladepavlova-med-sjokoladekrem-og-krokan Det er en favoritt her i huset! Men den er mektig, ingenting friskt med den Anonymkode: f88fc...62f
Brunhilde Skrevet 16. mai #4 Skrevet 16. mai Nei, det har jeg ikke prøvd, men jeg lager av og til pavlovabunn med kakao i og bruker bringebærkrem tilsatt hakket sjokolade oppå. Pyntet med masse friske bringebær. Den pleier å falle i smak. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå