Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hei, har lagd to pavlovabunner i går som skal få krem mellom seg og serveres i 17-tida. 
Kan jeg montere de sammen i 14-tida, eller vente til rett før? 
😃

Anonymkode: 00ea3...c9e

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Jeg gjør det rett før.

Anonymkode: d9d79...c07

  • Liker 2
Skrevet

Jeg hadde montert rett før. Gjort alt klart i separate skåler, og slengt det sammen. Da går det fort, og det er best nylaget. 

AnonymBruker
Skrevet

Kort tid før servering

Anonymkode: 8512f...a27

AnonymBruker
Skrevet

Pavlova monteres idet den skal settes på bordet.

Kan spise etter 3 timer også, men er langt ifra like fresh. 

Anonymkode: 94cd4...c6a

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Jeg lager pavlova med eggekrem og fløtekrem på toppen. Jeg smører på den gule kremen om morgenen. Så kutter jeg ferdig frukt og bær. Et par timer før servering pisker jeg krem og legger på toppen og legger på frukt og bær. Hvis du har krem blandet med vaniljekrem ville jeg ventet til like før servering, da den kremen er mye løsere og vil gjøre kaken soggy. 

Anonymkode: 1ce1d...0d8

  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet

Tusen takk! Kaka ble god den, men jeg er ikke god på eggekrem. Fant en oppskrift på internettet, må lage fra grunnen pga laktoseintoleranse i familien. 
Den ble god, men litt klumper i den…

 

Anonymkode: 00ea3...c9e

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...