Gå til innhold

grove halvstekte rundstykker av merket Hatting


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Tenkte jeg skulle prøve dette. 15 minutter i ovn på 200 grader. Men synes det smakte litt mel. Betyr det at de burde stekes litt lenger?

Anonymkode: 7b60e...eb5

Skrevet (endret)

De skal normalt hvile noen minutter før du spiser dem? Gjorde du det? Ellers kan det være stor forskjell på ovner, og om en bruker varmluft eller over og undervarme. Jeg hadde hatt de på litt mer på over og undervarme. Men smakte de mel som i utbakingsmel, eller som i «deigete»? For siste krever jo da mer steketid eller hvile. 

Endret av Daisy-love
  • Liker 1
Skrevet

Jeg pleier å steke de grove, halvstekte rundstykkene (de som er uten korn) fra Hatting i airfryer. Da steker jeg dem 10 minutter på 165 grader og lar dem hvile 4-5 minutter før jeg deler dem og spiser. Syns ikke de smaker kjempegodt, men godt nok og ikke noen utpreget melsmak.

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...