AnonymBruker Skrevet 5. mai #1 Skrevet 5. mai Tenkte jeg skulle prøve dette. 15 minutter i ovn på 200 grader. Men synes det smakte litt mel. Betyr det at de burde stekes litt lenger? Anonymkode: 7b60e...eb5
Daisy-love Skrevet 5. mai #2 Skrevet 5. mai (endret) De skal normalt hvile noen minutter før du spiser dem? Gjorde du det? Ellers kan det være stor forskjell på ovner, og om en bruker varmluft eller over og undervarme. Jeg hadde hatt de på litt mer på over og undervarme. Men smakte de mel som i utbakingsmel, eller som i «deigete»? For siste krever jo da mer steketid eller hvile. Endret 5. mai av Daisy-love 1
Brunhilde Skrevet 9. mai #3 Skrevet 9. mai Jeg pleier å steke de grove, halvstekte rundstykkene (de som er uten korn) fra Hatting i airfryer. Da steker jeg dem 10 minutter på 165 grader og lar dem hvile 4-5 minutter før jeg deler dem og spiser. Syns ikke de smaker kjempegodt, men godt nok og ikke noen utpreget melsmak.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå