AnonymBruker Skrevet 4. mai #1 Skrevet 4. mai Du som har gått over til surdeigbakst og kutta ut gjør,hvilke helsefordeler merker du evt ? Anonymkode: 90fb9...30e
AnonymBruker Skrevet 4. mai #2 Skrevet 4. mai Ingen. Jeg bare liker smaken. Anonymkode: 943af...c0f 2
AnonymBruker Skrevet 4. mai #3 Skrevet 4. mai Ingen selvfølgelig, surdeig er et hevemiddel. Anonymkode: 205a5...b4a
Grüner Skrevet 4. mai #4 Skrevet 4. mai (endret) Er du sensitiv for gjær, kan du reagere mindre på surdeigsbakst. https://heleneragnhild.blogg.no/1480418739_5_fordeler_ved_surdei.html Endret 4. mai av Grüner 1
AnonymBruker Skrevet 4. mai #5 Skrevet 4. mai Har en venninne som er blitt helt hekta på surdeig, får snap med surdeigsbrød flere ganger i uka 😅 Anonymkode: f930f...2bd
AnonymBruker Skrevet 4. mai #6 Skrevet 4. mai Grüner skrev (12 minutter siden): Er du sensitiv for gjær, kan du reagere mindre på surdeigsbakst. https://heleneragnhild.blogg.no/1480418739_5_fordeler_ved_surdei.html Litt slik jeg tenkte på,om noen har merket det godt. Ts Anonymkode: 90fb9...30e
AnonymBruker Skrevet 4. mai #7 Skrevet 4. mai Bedre tarmhelse for de som har ibs Anonymkode: a289f...b7a
AnonymBruker Skrevet 6. mai #8 Skrevet 6. mai Øker bakteriefloraen av de gode bakteriene og ved å unngå gjær slipper man utvikling av gjærsopp i tarm. Anonymkode: 3c49c...ecd 1
AnonymBruker Skrevet 6. mai #9 Skrevet 6. mai Jeg bruker surdeig. Det kan hende at det er en total greie med tanke på at jeg har gått over til renere kosthold generelt sett, men er veldig mye mindre mer oppblåst. Er det lov å si det at jeg knapt promper mer? 😂 Anonymkode: 93c0f...4d0 1
AnonymBruker Skrevet 6. mai #10 Skrevet 6. mai AnonymBruker skrev (26 minutter siden): Jeg bruker surdeig. Det kan hende at det er en total greie med tanke på at jeg har gått over til renere kosthold generelt sett, men er veldig mye mindre mer oppblåst. Er det lov å si det at jeg knapt promper mer? 😂 Anonymkode: 93c0f...4d0 Har gjort samme erfaring. Man promper ikke særlig mye hvis man har en rask og effektiv fordøyelse, og god tarmflora. Det er treg fordøyelse og oppsamling av sukker som skaper luft i tarm. Anonymkode: 3c49c...ecd
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå